pappor och filmfestival

Idag är alla pappors dag. Då måste man koka pappors favorit kaffe och göra pappors favorit frukost, för idag får papporna bestäma.... visst?

Ledig igår, var på provträning på ett gym (träningsvärk) Och överväger om jag ska börja träna, men är rädd,att det inte riktigt går som jag vill. Att jag blir för lat och inte orkar åka dit. Så jag bara betalar fast jag inte går dit. För, I have been there before..... Överläger som sagt.
Massage badade och bastade efter detta så igår var en fin dag, sen åt vi pizza för att kompensera allt det nyttiga och kollade på bio.
Vi har filmfestival här i wiesbaden igår, Vi såg YA (I am) en rysk film väldigt coolt gjord. Men acks så hemsk och tragisk...
Men se den, något helt nytt. De gers hästvagnar i form av blåa bilar och tabbletregnande paraplyer och dårhus med galna människor.....som säger saig heil, när sjuksköterskan kommer in på morgonen..... men också mycket hemska saker.... många dör av för mycket droger och en hund skäller och skäller.... Och den "coola" typen som alla vill vara, han dör, tror ja. Man vet inte så säkert........

Vi har varmt nästan 18 grader, men höst vindarna gör sig tydligt bekanta och snart har vi december, är det inte konstigt?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0