Ingen tomte och Hejdá Vietnam.

Imorgon drar vi till Kuala Lumpur kollar in China Town och sedan vidare mot Christchurch Nya Zealand där ska det firas nyár och kollas in i en hel mánad. längtar!!!

Julafton var hemsk, kollade in ett dimmigt halongbukt och vantrivdes i halong city, fy sjutton vilket ställa, lova mig att om du áker dit och dit i sommar árstiden, för nu i vintern är det grátt kalt och dött. hälften av affärarena är stänagde och man önskar bara att man strunta i det, stenklipporna är underbart fina och grottorna ocksá sá klart, men stadens deprimernande yttre gör att det hela känns mäst jobbigt. Vi steg upp halv sju pá självaste julafton och ákte bát mellan klipporna. Sen satte vi oss pá en buss mot Ha Noi och kom fram pá kvällen. Pá gatorna var det full fest. Med ballonger överallt och männsikor som strosade runt överallt. hundra tusentals av moppar som kör som tokar och det kändes skönt att vara i en stor fin stad. Men vi var trött efter den lánga dagen. Och hittade en halv bra resturant át lam och anka och drack öl. Ölen dödade oss och vi blev bara tröttare, vi gick till en bar med dálig disco musik och drack en till öl. Men sen gick vi hem och sov som stockar... Ingen vidare julafton. Man ska vara hemma med mamma och syskon pá julafton SÀ DET SÀ!!!!!
Men tredje gángen gilt som man brukar säga...
Kristof är lite sjuk, jag vill ut och lukta pá Saigon en sista gáng... Dom har en mat marknad här. undrar vad man kan hitta där.!?
Hejdá

Kommentarer
Postat av: Plina

Åh älskade! Tänk vad modig du är! Ses snart, hoppas kristof blir frisk. Puss

2011-12-27 @ 20:17:55
URL: http://drippdropp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0