äta oliver som en slurk!

 Här kommer mitt andra inlägg idag. Tro inte, att jag inte har ett liv, jag gillar er bara väldigt mkt. :) 
På sista tiden har jag fått ett galet sug efter oliver. spelar ingen roll om dom är gröna eller svarta kärnfri eller med kärna... Det är hur gott som helst! Så nu sitter jag och äter oliver ur burken som en äklig slurk! (jag tycker inte de äkligt var bara så sugen på att skriva slurk  gillar de ordet.
Tog en sväng till Vällingby, och handlade, fick min lön igår... så nu är de fest. Köpte en superbra mascara och massa andra saker som jag tror inte intresserar er. Men vill ni veta kan ni ju alltid fråga... HAHAHAHAH flumm flumm!!!! Lyssnar på Bob Dylan... Oohh han är så bra, nu ska jag ta en oliv och njuta av min lediga tid. tjolahopp gummisnopp.
P.s gick upp 5 imorse så skämten är på en låg nivå! sorry för de.

Borde döpa om min blogg till typ "miriamtipsaromvadsomhontyckermanskaäta"  kanske inte.halkbana och min nya skiva

var uppe med tuppen och åkte till Gillingebanan. där jag gjorde halkbanan. De var väldans läskigt i början, men sen gick det bra. Känns skönt att de är över de också nu. bara uppkörning kvar nu :D
Borde göra så mycket, tvätta alla min tvätt sy klart min kjol, läsa massa böcker som vi ska ha till skolan. Men jag har likosm ingen lust. Är nog i en opepp period. Allt känns jobbigt. vill bara krypa under täcket vara där tills allt känns bra igen. Sen kanske dricka lite kaffe och kanske lyssna på min nya cd-skiva (fast de ska jag nog göra under hela "täckperioden" ) Äh eller så borde jag sy. De är jobbigt att vara mig faktiskt. Och så saknar jag Patrik<3

Imorgon ska jag ut med Bina de ska bli grymt kul. :) Vi ska dansa som aldrig förr och de gör mig glad.

Man ska inte deppa! (de skulle varit mitt motto) men idag är de. ät godis från ica på bällstavägen. Kostar 4,90 och är jätte gott. Nu känns allt genast bättre! Ett tips!

 


Halkbana och fika på en balkong med färgglada stolar

På torsdag smäller de, jag ska åka till gillingebanan och göra halkbana...  Och de  är så läskigt!  Men jag vet att alla  troligen klarar de och de bara är roligt. men de gör mig igentligen bara mer nervös.  TÄNK OM JAG BLIR DEN FÖRSTA SOM LYCKAS KUGGAR DÅ!!!  men men de går nog bra! (försöker jag intala mig) Iallafall, håll tummarna.  torsdag 7.45

fikade med Aron, Vilja och Maria idag på ett jätte mysigt café, som ligger på H&M mitt emot åhlens, dom har skaffat en balkong tror jag iallafall, har inte sätt den där förut.  Där kunde man sitta  och kolla ut på stessade drottniggatan besökare.  och de var just de vi gjorde och pratade om ditten och datten.. Köpte en kanelbulle som  var värd var enda krona.   (25 riksdaler)  Nu är jag hos patrik och vi har ätit mat men vi glömde majsen i frysen( dom skulle bara bli lite nerkylda) de va synd men de va jätte gott ändå. Hamburger och spagetti, kan inte bli bättre.

kreativitet måste vara banankaka.

Efter skolan tog jag och vilja den vanliga rundan med buss 118 till VÄLLINGBY. Vårat fina vällingby, som vi vet vart ända hörn på. ( åtminstånde vilja) Tog en tur till biblan och kollade i dom vanliga affärerna. plus dom ovanliga vi hitta faktiskt en hel del nya pärlor. Men som vanligt blir jag så trötte- flicka när jag är i affärer. Och efter som jag inte har några pengar. Sjönk min positivitet till botten och jag bara klaga hela tiden så att de smitta av sig på vilja tillslut. (ursch jaag r inte en hemsk vännina utan bara dålig på att shoppa) Efter ännu mer gnällnde, åkte vi till älskade hässelbygård och satta oss framför dumburken(TV) och glodde på den ett tag. Gick ner till viljas grovsoprum och hitta ett och annat fynd fick vi också med oss. Och när timmen börja bli. "dags att åka hem med terminskortet för att mitt plus kort inte har kommit dags" kom vilja på den fantastiska idéen att banankaka skulle hon göra. Kunde inte annat än stanna. för en sådan kreativ och samtidigt skojig grej missar man inte i först taget.!! grillad kyckling och sparris fick ja på köpet. De blev en mycket händelserikdag trotts allt.
Vilja min söta!! <3


sommar och sol och vi har korta kjolar!

äntligen hemma med min älskade

efter flera dagar av slit och jobb, sömande och framför allt längtan så har nu miriam återvänt till hennes vardag och liv inne i stockholm där hennes käraste har väntat i förtvivlan dag in och dag ut. ikväll är dom åter igen tillsammans och bara njuter av allt vad livet har att erbjuda från vetekaka till bregott, sakterligen sjunker solen bakom horisonten och en ny dag å livslustens vägnar nalkas i hand med buss 117 och skola osv. 

jag vill avsluta det här gästinlägget med att tacka jesus kristus och hans far Gud-mannen för maten vi har på bordet och lyckan som ligger framför oss, tack 


/The P- Man (jag älskar dig)


Kul att miriam har skaffat blogg med så resten av världen kan återuppleva vissa utvalda delar av miriams liv, verkligen

på kräftskiva i Hedemora.

 Jag och Patrik <3

trötthet och sy sy sy!

Hela den här veckan har jag varit jätte trött. sommarlovs frihetan är förbi och allvaret är på ingång. Och de gör mig ännu mer trött. Nog för att jag brukar gilla rutinen, att man vet när man börjar,  vet vad man ska göra på dagarna. Så är jag  liksom ändå i chock. Vart tog sommarn vägen?
 Nu är jag i järna och syr på min kollektion. Byxorna och Kjolen är så när som klara. Skjorta på ingång. Men jackan är fortfarande ett mysterium. saken är den att jag hittade en jätte fin jacka på internet, men mönstret går inte att få tag i någon stans. Men mönstret på en annurak har jag hittat, så tänkte sy om den helt enkelt. (får se hur de går.) 
Oj oj oj vad fan har jag gett mig in på!
Men de är bara att inte gripas av panik och köra på.

Sy för blåtta livet helt enkelt.

grymt snygg kjol.


Sy knapphål på symaskin.

Kl 16.27 ska jag ta pendeltåget till järna... där ska jag sy med Roti, hon har en fett skillad symaskin, som syr knapphål av sig själv,  man behöver bara mäta och hucksfluck så har du ett perfekt hål. Nu kanske du tänker att vadå Sy knapphål är väl ingen dans, men där har du fel, tänkte nämligen de samma jag också, de blev inte att vackert resultat. Så nu ska jag alltså till Järna och sy perfekta hål på symirakelmaskin!  
Mitt tolvårs projekt kommer att vara att sy en kollektion. och när man syr en kollektion måste knapphålen vara perfekta så de så.

Så jag tog ledigt från jobbet och drar till Järna. Känns väldigt kreativt och kul. Go Rotis symaskin... ;D


Klackskor på långpromenad

Jag och min lilla men betydelsefulla klass blev idag utbjudna till min lärares hem på ekerö. Men efter som jag dansade i regnet igår med mina skor som då blev alldeles blöta, fick i all min hasst imorse (som för visso sov hos patrik) slängde på mig klackskorna  som var de ända jag hittade.
Och efter som jag går på en waldorfskol,a och dom lite av en tradition. Alltid går promenader  fick med oss en sådan idag och jag med mina skor också... och inte nog med de, fick springa till bussen som vi inte ville missa nog för ekerö är fint, men brommaplan finnare...

RSS 2.0