yoga

Snart ska jag springa iväg till yogan. de ska bli skönt. sen ska jag åka hem till patrik :-)
De ända jag går omkring med i tankarna är denna jävla kollektion och pojektarbetet. Snart är de över och de känns så skönt. På lördag från 10-15 är de, sen blir de utgång med alla söta. de blir kul att Rose och Johan kommer med ut också.
 


Den stora hemska dagen stundar.

På lördag smäller de... HAHAH jag behöver inte änns säga att jag är nervös för de märks nog redan. Att så fort jag tänker på de får en konstig känsla i magen och hela  den grejen, Du vet det, I know. Allt börjar ordna sig och falla på plats. Och de känns såå skönt.

Men jäklar vad de snöar gott folk, ska de aldrig ta slut? de bara snöar och snöar kan de hålla på hur länge som helst?
Idag hade vi snöbollskrig i skolan, de va roligt. blev dock mulad av en tjej som är dubbelt så liten som jag, men de får man tåla. Mulade max, men de var för att jag fick.. vi var aldeles svettiga när vi kom tillbaka till klassrummet. de låter jätte äkligt vilket de också var. men också så trevligt för jag hade så roligt. De är grymt att de är snö igen. och så mycket. TACK GUD!!!! ;)


Puss och kram
P.s vilja säger att man ska skriva i sin blogg varje dag om man har en, är de så illa? då vill jag inte va med. :)


Idag har jag limmat och klistrat.

Shit du anar inte hur kreativ jag är. Har limmat och klistrat och klippit massa olika små pappersbitar som är grå, lila och gröna till ett litet kollage. De blev bra, men får se om jag har med de på min redovisning, kanske.
 
Idag hade vi drama på skolan, vi ska ju spela teater fyra veckor efter jul, iallfall de var skit kul, alla var jätte engaserade och glada så de gjorde ju de hela roligare, Eva var alldeles stålt. :D

Lyssnar på radio, as mysigt!!!

P jag saknar dig! <3


Stressen borde stoppas, men hur gör man!?

Idag lagade jag mat till min bror, till och med efterrätt fick han den skrutten...
Sen var jag tvungen att stressa iväg till yoga. Var ganska försen, men jag hann, för jag sprang. När jag varit på yogan (som förvisso var helt fantastisk) kom jag på eller jag har väl tänkt på de en del.  Att hela tiden är en ständig stress. Man skyndar sig upp på morgonen, man skyndar sig att dricka sitt kaffe, för att kunna hinnan med bussen, men efter som man är så trött så inser man på halva vägen att man till och med måste springa halva vägen för att hinna med den sena bussen. och när man sedan ska byta buss måste man gå av en station innan för att hinna med nästa, för gör man inte de. Så åker bussjäveln förbi och då kommer man försent iråga på allt. Nej de är orättvist. Men om de nu skulle vara så att man skulle försöka att ta de lungt en morgon, måste man gå upp en timme innan då? Ja som är så morgontrött...
Kollar på filmen som handlar om Lucy som tappar minnet efter varje dag. Så hon måste upprepa allt varje morgon. Och jag som sitter och ororar mig, om att allt är stressigt, skamligt!
Kärlek!

spansk bio och vi känner oss torra.

Hej du!
Jag och vilja har tränat på sats idag, trött som sjutton. Sen åkte vi och kollade på en helt galen spanskfilm på en liten bio inne i stan. alla pratatde spanska och  var glada, öppna och inte som oss.  HAHAH! Lite av en liten kulturkrock, men en trevlig sådan. De va skoj.
Filmen var helt sjuk, dom hade så mycket konstigt för sig hela tiden, vissa grejer var också riktigt roliga. Kom tyvärr inte ihåg vad den hete. Något med tvåspråkigt eller, nä nu blir jag osäker. Jaja, kram! och ta hand om dig / Miriam


Töntig lycka!

Hejsan i stugan, eller vad du nu kan befinna dig. De va ett tag sedan sist.. Men de beror på att mitt internet inte fungerat... men här är jag nu, så är de inget mer med de...

Kollektionen gnager i mitt huvuvd och vill bara vara klar med allt detta.. Snart så :-D 
Har jobbat hela helgen, är helt slut så ska sova nu. Kram banan!

P.s otroligt tråkigt och oinsperareande inlägg, men man kan inte alltid vara på topp. eller hur! 


dagisbarn och lövhysteri

Hejsan mina vänner. Antar att du är min vän, eller nått. :P

Idag har min klass krattat löv på lilla ellenkey (ett dagis i spånga) Massa löv, men vi fick jätte god soppa och bröd och sedan fick vi också ny bakade bullar. jätte mysigt. Och mat-tanten var precis som margith på Annaskolan så jag blev nästan nostalgisk... Sopppan var jätte god vill jag bara till lägga. någon slags GI soppa men qinoa i.
Men krattandet gjorde att jag knappt orkar stå. Shit helt slut. Ur söta barn som gick på dagiset, dom vill hjälpa till och pratatde på. Åhh verkligen en mysig dag. Nu har vi också 3000 kr som vi ska lägga på vårat flak när vi tar studenten. AHHH längtar!!
Och när jag kom hem hade jag fått glamour i brevlådan så jag är jätte glad. Jag och vilja dricker kaffe och är trötta.
 The Futureheads, lyssnas på och dom är bra. Ska se dom på onsdag, debaser slussen, ska försöka få med mig plina också, tycker faktiskt du ska med Vilja!  

KRAM!

min nya fina mobil :)

Idag köpte jag helt spåntant och inpulsivt en mobil. Åh den är jätte fin.
igår hade jag myskväll med patrik vi åt mat, gjorde läxan och kollad på "tillsammans är man mindre ensam" ur söt, SE DEN! Handlar om en anorektisk smal liten tjej som bor uppe på en vind. Men en dag träffar hon sin granne i trappen. Dom börjar prata och hon bjuder han på lunch eller picknick. Men på vinden är den kallt så en dag blir hon sjuk. Denna granne som heter något på P.  Hittar henne uppe i hennes lägenhet bär ner henne ner till hans lägenhet som är jätte stor och fin. Han har en inneboende som är kock som jobbar 7-24 sover jobbar och dricker öl. Nu orkar jag inte skriva mer, men anoreksia tjejen som heter camille har sex med kocken dom blir kära och så vidare.. En tant flyttar också in men hon dör efter ett tag. varför fortsätter  jag skriva? HAHAH ja ja..

Idag hade jag nationella prov i svenska. De gick bra. :-)


SystrarnaNär jag och Rose var på fjället och njöt av mackor.
mmmmm...

RSS 2.0