baka ungspankaka, medans man syr kjolar är inte lätt!

Hemma i Hedemora
Syr, syr och syr och blir helt tokig på mig själv över att allting alltid blir fel. Men mamma säger att de blir de oftast, blir så i sömmerkors värld. och jäklar vad de är sant! (av mina få erfarenheter att dömma)

Vaknade klockan 12.10 idag och rusade upp drack kaffe och började läsa mina färglära böcker som de bara står massa gnat i. Nej då, de är mycket inressant, men de mesta man läser är inte de jag söker. Så man läser 10 sidor och så är de två rader som jag använder, och jag vet att de är så de är. Men ändå.... Jag kan bli löjligt irriterad på de, och jag är rädd att  de kommer jag nog vara tills jag blir klar med allt syandet. Hatar att ha saker jag måste göra.
Vill vakna och känna att. Oj!  vad ska jag göra idag? 
 
Körde hem Rose och Johan idag. De gick bra, känns bättre och bättre nu, med körandet. Vill bara ha de där jävla körkortet. Kan ingen ge mig de?
Körde till Säter igår, och fick för första gången stanna på rött ljus. De var en upplevelse som jag absolut vill rekomendera. De känns så skoj, när jag tänkte på de att de faktiskt aldrig hänt mig. Men de kan ju bero på att vi faktiskt bara har ett röljus här i hedemora, och att jag inte kört i sthlm någon gång.

Lyssnar på Billie the vision och de gör mig glad.


Poetry and pain I can make i millioner of you.



-Saknar Patrik, varför är du inte här hos mig?
älskar dig massa prinsen...

Dalarna och barnvakter ger barnet mat banan och ost...

Nu är jag i gamlaHedemora, de känns skönt. Är ledig från Skolan p.g.a projektvecka de vill säga att jag har 12-års arbete så jag ska sy på min kollektion. Vilket jag ska göra här i dalom. Har varit hos Rose och Johan och ätit kebab med mamma sen var  jag och Rose barnvakt åt David, vi gick till lekparken. Men david söten han var så trött så vi va tvungna att gå hem igen. Men när vi gick hem sprang han runt som en galning, så tröttheten försvann. Eller nått, allt var så spännande att han inte kunde sitta stil. Vi försökte tro mig.
Detta med bebisar gör mig knäpp. -Säg någonting!
Men han är sååå söt. Jag och Rose skrattade hela tiden för han har massa knas utryck för sig, hela tiden. En grej är att han tycker de är skit kul att tända och släka lamporna.  :-)
Sen fick han Banan de tyckte han var gott, mackor ätar man osten först sen mackan. så nu har jag koll.

david är facinerad av allt som låter och rör sig. han lekte med min telefon i timmar 

 

Drakleken är ett plus i min vardag. :D

När ja kom till skolan idag kom ja nästan i chock. Vilket tempo, haha nu inser jag att de låter lite tantigt och som om jag vore värts kärringen, men då är jag väl de. (smile) alla bara hoppade och sprang i väg och va så på, men efter ett tag kom jag in i svängen och de kändes som förr igen.  Men de blir faktiskt så när man är hemma och slöar i några dagar. De känns bra att va tillbaka, mys att träffa tjejerna och killarna igen. :-) Imorgon ska vi ha "drakleken" och de är en galen grej som vi har på våran skola, men vi får sovmorgon så man ska inte klaga eller hur. Nästa vecka far jag iväg till Mamma och de känns kul. :) Saknat henne, jätte mycket. 
Nu ska jag dusch och sedan sova. God natt! 


Kolla på film tills du somnar!

Är forfarande sjuk, men har nu varit hemma hos Patrik i två dagar. Så lite förändring har jag fått. Han är också sjuk så de gjorde ju de ena ännu roligare. ;-) Men nu är ja trött på detta, dom ringde från jobbet idag och fråga om jag ville jobba, jag sa ja.. Men var sedan tvungen att ringa tillbaka och säga att jag inte kunde för jag fortfarande är sjuk. Pallar inte en vecka till av snörvlande på lektionenrna. och sedan när helgen kommer och de bli jobb blir de så jobbigt...
Jag vill bli frisk, finns de inte något jätte bra tips.? För om de ska fortsätta så här dööör ja. (nästan)
Idag skulle jag träffa syfröken, men var ju sjuk så kunde inte hoppas hon inte är sur på mig för det.  :P
Nu ska jag sy på min skjorta, så den blir klar, då blir jag glad.
Puss! hela helgen har jag kollat på film, men har en dålig grej för mig somnar alltid! GAAH men har blir bättre jobbar på de. Somna bara en gång igår.  :) På filmen i skolan somnade jag varje gång, men då var filmerna ganska tråkiga. Utan egentigen intressant handling! skylla sig själv får man ju bara faktiskt göra. hur ska ja veta att filmena var dåliga när ja somnade?

Uppdrag barn


Länka till din blogg och skänk 20 kronor till chilhood som jobbar med att hjälpa utsatta barn...


http://www.uppdragbarn.se/


sjuk så in i bövelen!

De är inte ofta jag är sjuk. och jag gillar inte när människor klagar över att man mår dåligt för att man kanske är förskyld eller nått. Så försöker att låta bli att hålla på att masa. men detta är helt sjukt. Jag är inne på min 3 vecka. har varit sååå förskyld, trött och hänhig och huvudvärkig , mellan varven att de är sanslöst. Jag blir helt enkelt inte frisk. Var ute i onsdags. Och sen var jag med på gymnasiken nu i fredags så nu har jag fått feber också. de kändes som jag skulle falla ihop hela dan på jobbet. Och jag klaga och hade mig, men de var liksom ingen respons, konstigt. Gillar dom inte när man klagar eller? :P Men sickan är en ängel hon tog mitt pass, så imorgon är jag ledig. Super!
Känns väldigt välbehövligt. Nu är klockan snart tio och jag ligger i min säng. de ända som fattas är Patrik, varför ligger du inte bredvid?

 giraffen är också skjuk! stackarn

Katastrof arobic, men trösten är öl och dansa till Familjen.

På drottninggt ligger ett cafe´som heter kondetori hurtig. Där satt jag och vilja i tisdags och åt Ostgriffel. Mycket gott, men cafe´t var ganska dyrt och peronalen var ganksa muttra. Mackan var god men kostade ovanligt mycket. + att både jag och vilja frös där inne, men vi hade en trevlig stund. suttande på vatten och gloende på tanter i hatt. De är alltid så trevligt att fika med vilja. och snart gumman ska du och jag göra stan. :D

Zats tränningen var ganska knasig. Vi kom dit och så började en kille visa oss runt och prata om hur sjukt bra allt var, och vilka möjligheter man hade om man valde dom.. Blablabla!
Sen var de dags för arobic dans fort. Han som visade oss runt innan, sa att de var inte alls svårt. Och att de skulle vi visst klara av. Ja hängde med lite på ett bananskal för jag ville ju gymma inte dansa arobic. Men men, kursen startade med alla började hoppa omkring. Som om dom aldrig gjort annat, alla förutom vi. (matilda, Karin, vilja och jag)
Guuud de var helt hemskt. Jag kände mig som en gamal tant som inte fatta nått och min kropp gjorde inte som jag ville. HAHAH. Karin gav mig en rädd blick och matilda började gapskratta och stackars vilja bara försökte fortsätta med de där hoppandet. De var sjukt komiskt!!!
Efter att vi märkt att detta aldrig skulle funka sprang vi ut ur salen och med höga röster pratade vi förstånd med Andreas S som han hete våran visa runt kille. Han skratta och sa att de skulle bli lättare sedan. för alla hade lärt sig uppvärmningen men inte koreografin. Men vi gick inte tillbaks. vi gymma istället. de var däremot kul. och de kändes bra. Men kvällen slutar inte där. Efter att vi tränat i ungefär en timme gick vi ut och bytte om. Ingen hade någon handuk med sig förutom matilda men vi delade på den och efter ett tag när alla duschat och fixat sig. Fick vi prata med denne Andreas S igen. Och vi beställde en ny tid den 25/9 och då ska jag börja träna på riktigt. + att vi kommer få en present :) Toppen.! eller hur. :)
Efter detta galna upptåg satta jag och vilja oss på tuben och med en chockad och trött min träffade vi adam vid slussen. Sen åkte vi till wollmars och drack öl. Emerson och Alex kom också sedan. och efter några öl och mycket prat, gick vi till ett ställe som jag så klart inte kommer på namnet på nu. Men de låg ganska nära ett indieställe typ. Där dansa vi och jag köpte cider. efter som över texten är dansa till familjen lär jag tillläga att jag och Emerson var grymast att dansa till " de snurrar i min skalle"
De blev en lyckad kväll!
Dagen efter var ganska krävande, men va fan de var värt de!



Igår var de skolfoto på skolan. Min klass speksa till de hela, med att alla kläde ut sig i 80-tals tema. de var urroligt och de blev lite av en succe´. Alla flickor hade bodies och färglada strumpebycksor och pojkarna hittade vi färglada tröjor till och västar riktigt fultsnyggt. Skit kul! L
ängtar tills bilden kommer ut. oss ska dom minsann inte glömma.
:)

P.s I love you

3 minuter senare.
Fast de blir ju liksom tvärt om för dig. För du kommer ju läsa detta före de anda inlägget jag skrev. men va ska jag göra åt saken? :)
Såg "P.s I love you" med Patrik i går. De var den ledsamste film jag någon sin (iaf kan komma ihåg) har skådatt. Jag har ju läst boken, så jag visste ju vad som skulle hända. Så de blev liksom ännu mer tårar av de kanske. Typiskt! Så där satt jag och tårarna dråppade, nästan genom hela filmen. Och stackars Patrik. Han visste inte riktigt vad han skulle ta sig till tror ja. Nej de är inte lätt. Kl är 00:10 och jag borde sova. Men gör jag de? Jäklar!


Zats träning, vadå??

Hej hallop i stugan eller vad du kan tänkas vara.
Jag sitter i min säng och är uhejdans trött. Men ändå, bara för att jag är ett stort fän och älskar svarta oliver utan kärnor sitter jag här... Hahah kul av mig, förlåt!
Tror jag ha tappat gnistan. Kan inte hitta den någonstans, vart tog den vägen? började detta skolår med massa ideér och ett glatt humör. Men så kom hösten, kall och jätte mörk. Jag blev försklyd och fick leta fram vantar och stor halsduken. Och sedan dess, har de varit grått och trist i min själ..... TILLS!!! Idag när jag kom på, super, mega, toppen ideén. Färglada löv är fina och äpplena, som man går förbi när man ska till 117. Precis vid svängen, innan dom runda husen, är jätte goda. Och de är dom inte på sommaren. Så de börjar släppa. De får mig att le och längta till julafton.
 Hur som helst. Imorgon har jag blivit bjuden. Av en man som jag inte vet namnet på till Zats. Där ska jag träna. Jag skrev på en lapp för några dagar sedan att jag heter miriam bor i bromma o.s.v och så ringer han. Blev tok nervös, Men efter som jag är så tuff. Klarde jag av situationen och ska åka till zats vid Åhlens imorgon kl 17.00 De du... Saskia har jag lurat med och vilja kanske följer med hon också. De blir nog toppen på snoppen. HAHHAHAH! usch (vad äkligt sagt) I vanliga falla hade jag suddat ut de där. Men inte idag.
För l färglada löv är fina och snart är de julafton!



jobbar jobbar jobbar!

jag blir helt slut av detta. först går jag i skolan sen när de äntligen är helg så ska man jobba. inte för att de är specielt ansträngande eller så. Men de är bara så tråkigt att man inte på en lördag morgon. Bara kan sova hur länge som helst och sen få frukost på sängen. :) de är grejer de. Patrik är sjuk  och ynklig, och bara hostar. Hoppas han blir bra snart. :D
Är jätte förskyld, har nog fått en liten höst förskylning. Usch!!  imorgon ska jag gå till skolan, de är lite jobbigt!
Vet inte riktigt varför jag skriver allt detta, för jag har egentligen ingenting att skriva, men lite slö skrivande har väl ingen dött av. Puss!

11 månader

Idag har jag och Patrik varit tillsammans i 11 månader. :-) de känns hur bra som helst. <3

Imorse vaknade jag med världens halsont, men av någon konstig anledning traskade jag ändå iväg till skolan. Var på fysiken, men sen gick jag hem. Så nu sitter jag här och snorar och dricker te med citron och honung, för de säger mamma man ska ha.
 
Har tänkt på en ganska konstig sak på sistonde.  
De här med bloggande människor. De finns dom som tar de jätte seriöst, ger tips men ändå är peronliga. sen finns de dom som bara är peronliga (ibland nästan jobbigt personliga) och så finns de sådana som bara ska va roliga, hittar på knasiga ord och tävlar om att säga det roligste fraserna. som säker tänker ut precis exakt vad dom ska skriva osv.
 Men vem är då jag? Inte tipsaren, (gav ett tips en gång, och de va att äta godis från bällstaICA . gills de?) inte heller den skojiga typen, som tänker ut precis vart ända ord, läser noga igenom om de är några fel. inte heller peronlighets typen. Jag är nog något mitt emellan som bara kom in på "blogg. se" av en olyckshändelse. Ja de är nog så illa. men man ska inte hänga läpp för de. Bloggindustrin är en klass försig. och de är inte lätt att vara bloggerska!   



Spice girls.

guud i love them... de är nog lite av en nostalgigrej, dom va lite av några idoler. Men de där med att förenas, är lite drygt de är ju inte samma sak liksom dom är ju 90-tal typ... hahaha


Panik!

Hahah, jag pallar inte att sy en kollektion. De är så svårt. :-/ sydde på kragen idag, de gick väldigt bra, men när jag skulle börja med manchetterna tog de stopp och blev helt galet, blev verkligen jätte fult. FAN!
Allt känns så hopplöst, nog för att jag är dramatisk, men detta är verkligen drygt, träffa min handledare idag och de gick bra, hon tyckte jag var duktig och att mina saker var fina så va gnäller jag över.... ! Nej nu får jag rycka upp mig, och faktiskt nu i nuläget känns allting mycket bättre när jag fått skriva av mig och komma på att jag bara är gnällig. Puss och hejdå!


Marken och filipstad besök!

i fredags tog jag och Patrik bussen till hans stad filipstad. De började med att vi höll på att missa den men vi hann. Med typ en minut marginal, helt galet! men lite action ska man ju ha i vardagen. När vi kom till FIlipstad gick vi ut på stan där träffa patrik alla sina kompisar han kände nog hela stan. Dagen efter var de markanddag de fanns hur mycket skräp sOm helst. men ALLT VAR JU INTE LIKA VACKERT.  Mycket som man kunnat tänka sig att köpa men som tur var man inte gjorde. Och så var e de som man köpte. :D men denna gången var jag faktikst ganska duktig på att spendera. Och satan i gatan vad de regna var dyblöt vi var tvungna att bege oss hem och äta varm soppa.
På kvällen blev de öl-tält de var jätte roligt. Blev dock jäkligt full så de kan nog kanske vara det, nej men de va faktiskt kul. Men knakfullt med folk... Och lera men de märkte jag inte då de såg jag dagen efter. De va en mysig kväll.
Patrik har en så söt familj. :) 


Adam Green vilken man!

Igår var jag och Aron på debaser på medis, kom dit i sista sekund sluta jobbet åtta och konserten börja halv nio så slank in där vid 23 över. och och fick syn på en nervös aron som kom mig till mötes. först spela ett band från lindköping helt okej pop som lät ganska likadant men inte dåliga heller. Men sen...
kom Adam Green, med en vit tröja med långa snören (tänk dig ett draperi av snören i minaityr) som hängde längs armarna med en stjärna på bröstet. Och hoppa och var helt vild slände sig ut i publiken och var allmänt rolig... Han gjorde mig glad och var som en frisk fläkt från amerika :)



Ynklig och lite trött!

Hejhallop i stugan.
Har jobbat hela helgen och mån-tis och idag plus att jag gått i skolan. Men ja är glad ändå. Och efter som jag är en den  "ynkliga typen" tycker jag att när man jobbat i fem dagar i sträck och samtidigt gått i skolan behöver en hemma dag med popcorn och bara min älskling. Men nejdå, skolan kallar och de på allvar... de ger mig lite panik. Prata med min handledare idag om min jävla kollektion som går mig på nerverna. Vi har en ny tid nu där jag ska visa mina skönheter och de ger min gåshud usch och fy. tänk om jag måste göra om allt. :-/ Då döööör jag!

På fredag beger jag och Patrik oss till de forna Värmland och den fina staden Filipstad. De ska bli jätte kul. då blir de öl och galenheter, ser jag framemot. 
Nu ska jag ta tag i mitt liv och vara posetiv och glad. tur att jag har en underbar pojkvän och en söt bror + många fina vänner.
Peace! 

RSS 2.0