Jag är nog en liten nattugla ändå

Hej Hej <3

Nu är det så här. Klockan är typ elva, jag borde sova för att jag ska upp åtta imorgon. Men vill jag det? NEJ!
Nej men  för att komma till saken.
Det är något med mig, jag trivs bäst på natten. Har i hela veckan tänkt.
-Idag ska jag lägga mig tidigt. Och om jag då gör det, då ligger jag bara i sängen och blir jätte vaken och pigg och ligger och tänker på ditten och datten. Men imorgon när syrran kommer in då är jag sten död. Det är knappt så jag kanöppna ögonen och min mun är torr och jag känner att går jag upp nu så dör jag. Så för mitt eget bästa borde jag sova... Men det gör jag inte. Fasiken!

Btw, Idag har jag kört bil, massa bil. Det känns verkligen ovärkligt. Men också så himla roligt och spännande.
+ att Syrran alltid hänger på och det är så roligt. jag körde förbi ett av hennes ragg. Och efter som hon sa att jag inte skulle tuta var jag ju tvungen. "ragget" tittar så klart på mig som kör och inte på Emma bredvid. Som helt fenetriskt vinkar, jag där emot vinkar inte alls (det var väl chocken) Han såg väldigt fundersam ut. HAHAH jävligt pinsamt, men jag känner inte han så det var bara sjukt kul. Det tyckte faktiskt Emma också.
What the fuck. Jag kör på!

Imorgon ska jag äte frukost hemma hos Rose och åka på roadtrip till tro det eller ej Säter och sen Norberg. Kan det bli bättre? :)
Jag tror inte det, Imorgon kommer Nina till stan och då blir det osäkert mina vänner för hon ska dricka tiquila och skrika. Jo det är sant så Whats you!
Kärlek till dig min babe!

So long tills vi ses igen! <3


      

Och föresten lyssna in Robin-konichiwa bitches den är så bra!

Körkort, baby!

Jag är så sjukt glad. Nu är det gjort! Till slut så har jag fått det. Känns super.
ring mig om du behöver skjuss! ;-)

so long tlls vi ses! <3

Jag vill ut i världen, men ändå stanna kvar

Hej du kära!
Här är jag i Barcelona på stranden, och jag fyller till och med 19 år. Det var en väldigt lyckad dag. Är det någonstans, som jag verkligen vill flytta till, så är det Barcelona. Vilken sjukt jävla nice stad. Allt finns, männikorna är galna, men roliga. Ja verkligen dit ska jag om något år...
 
Idag har jag läst sönder min teoribok. sidorna losnade. Lagat mat till min familj med min syster. Och varit på facebook kanske lite för mycket. Jag tror att man mår dåligt av att vara där för mycket så imorgon ska jag införa "inte vara på facebook på hela dagen dag" :) Om det nu går...

Åker nog ner till Sthlm i slutet på denna  eller början på nästa veckan. Behöver tempo och vännerslag.
Nina den söta har ju flyttat till Falun så henne kan jag ju inte hänga med. Men det blir utgång på Fredag i Falun det blir nog en upplevelse. En rolig upplevelse. :D Längtar!

So long tills vi ses igen!

Jag och min syster

Åh hejsan igen!
Idag har varit en dag som bara är, hjälpte Leif med trädgård och sen åkte jag iväg, med min supersnabba cykel hem till min kära syster Rose. Där åt vi massa mat och mös och pratade, efter som hon är gravid och lite trött, men ändå stentuff hjälpte jag henne men tvätten. Sen kollade vi på Nine monthes, vilket ju passade bra. Om en galen graviditet och en galen förlåssning. Vi grät där man skulle gråta och skrattade där man skulle det också. På samma ställen båda två, Vi är ju systrar! 
Sen kom Johan och han lagade mat, men riset var slut så vi fick åka ner till Ica där såg vi till och med en snygg karl. HAHAH Sen åt vi god mat och nu ligger väl du och sover. För särskilt intressant var ju inte denna dag för dig kanske, men men.. 
När jag kom hem ville min andra syster Emma att jag skulle med och handla igen så jag fick varsågod sätta mig i bilen och vi körde iväg. Vill man inte träffa någon på Hemköp åk dit på måndag kväll. Det var inte en kotte där. :-)

Och nu är klockan nästan 10 och jag börjar känna mig trött. Tragisk, inte då! :D

So long tills vi ses igen <3 

Hedemora, så är man här igen...

Nu har jag nästan varit hemma hela sommaren och jag tror faktiskt att jag har fått det man kallar "lappsjukan" 
Det är helt fruktansvärt, jag förstår verkligen varför jag flyttade... Vilken jävla håla!!!!!!
Tur att Emma är här iallafall. Annars vete gudarna hur det här skulle sluta.

so long tills vi ses <3

Kan det bli bättre?

Idag mina vänner klarade jag uppkörningen. Och jag är så glad, nu är det bara teorin kvar och den har jag ju redan klarat en gång så det ska väl inte vara så svårt. Det känn så grymt skönt. Jag är galet glad.
Nu har jag firat med Familjen så man mår ganska bra.
Emma är hemma från London så det är full fart, längtar tills lördag då blir det....

Men love och massa kärlek!


Anders Niklas Melin du gör mig ledsen!

HEJ HEJ!

Oh idag har David och jag varit hos Nina och klappat på Styx, och Nero morrade. Vi har varit i lekplatsen och sprungit upp för en kulle förtelva gånger och ändå tröttnar han inte. Han var typ arg när vi skulle gå där ifrån. Jag snurrade han så fort på Cykelsnurran att han blev lite vinglig. det var ganska kul dock :P (men det tycket inte riktigt han) Han har galen energi. Önskar jag hade den. Men Nejdå jag är därför helt död. och övertrött och sitter och skrattar åt Ninas små stipatser helt för mig själv. Men det är ju helt normalt så VA FAN!

Idag var jag hos Tandläkaren. Jag skulle dit kl 11.20. men klockan 10.50 var karin fortfarande försvunnen. så i panik ringde jag min stora stora syster och bad om råd. Hon sa (jag citerar) - Jag kommer direkt. :)
HAHAHAHAHAHAHAH galet töntigt cóch skriva/säga det men jag var tvungen. (sorry)
BTW när Rose precis ar kommit kommer Karin och jag i min panik skäller typ ut henne och spriner ut... I mitt mellan det har jag hunnit borsta tänderna och byta blöja...
Jag var tvungen att när jag äntligen kom fram till Min kära tandhygenist berätta allt. hon bara skrattade...
Jag kom 10 minuter för tidigt så fick vänta. Så är det när man är nervig

Anders vi ingick faktiskt ett vad om att börja skriva blogg. jag har skrivit tre inlägg, och du har bara skrivit ett.  Du ligger efter!
Så kom igen nu, Im waiting! :D

Love, vi ses


     

Mitt nya vuxna liv!

Hej Hej Hemskt Mycket Hej!

Nu har jag nästan fixat allt som nog går att fixat inför Tyskland utom det viktigaste förstås, det där j*vla körkortet. Men det ska nog gå det också. Så nu kan mitt nya vuxna liv börja! Shooot :D

Igår var jag och Nina och John med massa andra i Turbo och spelade Kubb och kollade på typ Billy Opel Fy fan va jag inte tycker att dom är bra, Pinsamt.
Kvällen spårade ut lite och ju senare det blev desto värre blev det. Men det var roligt. Nina är typ galen! hahaha

Var barnvakt åt David igår han vaknade kl 05.25. Trodde jag såg fel när jag kollade på klockan. Och efter att försökt ta till alla knep som jag kom på, ungefär blunda själv klappa på ryggen spela med speldosan och JA, you name it! Men det var kört, han var pigg och ville gå upp. Så det var varsågod att kliva upp för mig med. Mitt nya aupair liv har redan börjat. HAHAHA jag vill inte gå upp kl sex varje morgon :( Håller tummarna över att dom är sömntutor. 

Grabben kommer imorgon också och sover över, galet. Men är man 2,5 och sötast i världen så det är väl klart att han får komma. :) Puhh! hahaha nejdå det blir KUL!Jag är sliten och måste fortsätta mitt facebookande... :D

So long tills vi ses igen

 
Roses mage växer hon är så vacker med mage och hängeselbyxor <3

Lite senareNu har sommaren, liksom redan varit här. I natt frös jag som ett djur när jag sov med öppet fönster. Det betyder höst och vantar!
 Det ger mig lite panik. Varför är det alltid så, att an inte bara kan ta vara på tiden och njuta. Man ska jämt bara rusa förbi och tänka och längta efter något som man tror är så mycket bättre. SJUTTON också!

Har varit på älskade Olsby i sommar, det var fantastiskt, det är något helt specielt med det stället. Det var rolig att så mycket vänner var där som man inte träffat på så länge. Och så ankan  förstås ;) (bilden)
Jag och anders har gått med i ett litet vad. Att nu jävlar är det dags att ta tag i det här. Så jag ska skriva lite då och då. Så svik mig inte och kolla in då och då.
<3
Flyttar till Stuttgart (Tyskland) i oktober. Kommer jobba där som aupair i 9 månader. FATTA, helt utlämnad till stora världen. Galet!
Men det ska bli väldigt kul också, går egentligen bara och väntar.

Syrran är gravid i 8 månaden så hon är tjock och söööt!
Räknar dagarna tills jag blir moster,det kommer bli så kul har sytt små flaggor som hon ska hänga i vagnen. Mitt liv är nog lite så att jag går och väntar på nått bättre, vad är det för fel.
SJUTTON också!
So long tills vi ses igen! <3

                 
      


RSS 2.0