Stockholms vistelse, och det är så många man vill besök att man inte vet vart man ska börja....

Nyårsafton i Sthlm!
Nu är jag i hässelby hos Vilja, vi kom igår. Då sov vi hos Lisa-Maria i natt, vi drack öl och kollade på film.
Det var en mysig kväll.
Idag har vi varit på vimmsiga drottninggatan och tillbrinngat halva dan på beond retro, med att hjälpa Lisa att välja nyårs klänning. Det gick jäkligt bra hon hittade 4 stycken.

Sen gick vi till polisen och hängde där för att vilja behövde ett nytt passipassi.
Efter det kollade vi in på weekday och stog mästa delen i kö och det i onödan för jeansen inte passade på någon av oss.... Så snopet gick vi där ifrån och åkte till brommaplans vårdcentral och efter som dom skulle stänga åkte vi till vällingsbysvårdscentral som då redan hade stängt.
Och vilja kunde inte förstå varför i hela friden doktorerna inte var tilljängliga. Men kära vilja, doktorer är ju också människor sa jag och insåg att jag lät som en gammal tant....
Nu är vi som skrivit i hässelby har kollat på bög "brüno" och skrattat och skämts. FAN vilken sjjuuuuukkkkk film!

Imorgon är det NY ÅRS AFTON. ett decenium är förbi och man borde ju skriva något vackert, och ja jag kommer inte på någonting, 00-telet är ju mitt halva liv. I liked it!

Anyway! Lukta nu noga på det sista timmarna av 00-talet för snart blir det 10-talet..... Och man vet aldrig vad som händer. Vi kanske sprängs!

Gott Nytt År Mina Vänner!
A lot of love <3

Jul i dalarna!

Nu är jag hemma med min familj i Hedemora... :) Julen är liksom just här och är på väg att gå igen..
Det var trevligt och mysigt att träffa alla igen. Waldermar har blivit så stor. Och rose har en så fin gran. Julle är sig lik och idag åkte vi spark i julnatten. Vi kör omkring och fixar... Mamma är så söt och det är så mysigt att vara här med henne igen.
Leif och jag dricker öl
och vilja glömde köra åk tur med mig... Det måste hon göra snart.

Imorgon ska vi på hotelet och det är ju dagen där det går att gå dit så dit måste vi...


Myspys att träffa alla igen... och med all denna snö blir julen så vacker!

God jul!


Sverige, och jag hinner inte med!

ALLT är kaos i min skalle. köpte panik julklappar. Men är ändå nöjd...

Har träffat kristof i helgen och helgen var mysig. Fick fina jilklappar av jullan och vi dansade i fredags på shocken. Fick free gluwein och öl... Riktigt nice kväll....

Sverige jag är på väg! kommer på tisdag!

Love

C you

hahah!

Detta är lite pinsamt men dikten är inte från jullebulle, utan från jullebulle från stuttgart...
Julia Båth är den egentliga poeten... det är henne ni ska prisa!!

OPPS!

jobbar som en galning. hinner inte tänka. har massa saker att fixa... men snart är det jul det blir kul...

HAHAHAHAH så himla bra!


ibland tänker jag på skåpis och då får jag en klump i halsen, jag tänker på hur det vara att få vara innehållet till ett skåp, hur roligt det var.
hur träit det kändes. men även skåp måste dö.
sånt är livet. en dikt jag skrev till skåpis:
Ack du fina skåp det kändes som ett dråp
du låg där så platt. men jag visste alltid att.
jag skulle minnas dig som den du var.
och det som blev kvar.
av dig fick man allt. tillome en kar.
fast jag behövde honom inte
för att jag redan en har.
att vara ditt innehåll. var som att ha koll.
på värdens troll. genom et kikhåll.

-Julian Eide, 18 årDagen rullar på, ska baka pepparkakor hos julia ikväll, längtar!...

Igår var jag trött som katten. Men katter kan sova överallt jag var tvungen att gå på tyskaklass och det kändes åter som om det var skola och något lite halvjobbigt. Så du måste koncentrer dig för att inte somna, det skrämmer mig... Jag gillar tyska, det är inte det. Men sova kan man göra när man blir gammal! 

 

Skåpis sista äventyr!

Jag satte på mig chick-klänningen och begav mig hem till Julia. Hon var så klart inte klar men efter typ 1,5 timmar så var hon det. Vi sätter på oss våra snärtiga klackskor och sedan över allt detta fina. Finns skåpis. Så med skåpis på våra axlar beger vi oss till U-bahn och till killesberg. Temat var boomsakaram, vilket menas galet tema gör va fan du vill. Vissa va utklädda till 80-talister med neonfärger. Andra var chicka tjejer med något glittrigt och snärtigt. Fast ingen var ett skåp. På vägen dit fick vi vänta på tunnelbanan i 13 minuter för att vara exakt. Då flockades folk omkring oss som om vi var något ovabligt djur. Vi var ju det, det är inte alltid man ser ett skåp.

När vi anlände till Acca festen började folk knuffa på oss och skratta och vara allmänt elaka, men det kanske inte var det dom menade. Men det kändes sjukt läskigt. I ett väldigt kritiskt läge blev julia så irriterad att hon gick ut från skåpis och småcka till en kille, som blev så förvånad att han bara backa det och försvann sin väg. Sen dansade skåpis, men skåpis är varm och blev tvungen att vila. 
När vi kom tillbaka ett par timmar senare var skåpis plattpannkaka och två tjejer satt på skåpis och pratatde om bekymmer.... Det är historien om skåpis! 

Ino Fino
INO snart kommer jag hem och går runt hönsan med dig!

Känner att det är dags för ett litet inlägg i denna lilla blogg...

Hej hej! Helgen har kommit och håller redan på att gå igen. Det gick fort!

Träffa kristof och har hängt med honom. En riktig snyggis! 

Var på party bort åt shotahejti, men det var roligt. Det snöade /stormade och hade sig när vi gick hem och det är så kalt att man bara vill försvinna in där värmen är och aldrig mer gå ut. Min jacka är för tunn för vinterkyla försökte jag påstå till vädergudarna, men dom lyssnar inte. Så stoppar händerna i fickorna och traskar på. Idag gick jag lite vilse också. Då svor jag högt och traskade vidare.. Satan i gatan sa ja och det hjälpte faktiskt jag hittade vägen och är hemma nu i värmen. 
Har inte sovit så mycket. Så ögona värker. Men jag är ung och dum för jag har ännu engång glömt mina ögondroppar. Så går och tar dom nu...

Ciao! 

Lever mitt liv och njuter av det

Fullt upp och det händer så mycket saker hela tiden...

Träffas massa fina människor och Jag och julia ska försöka få en annan spelning.. :-)

Jag har haft inflamation i ögat, men det är nu mycket bättre. Var hos ögondoktorn och fick antobiotica. Och jag var också hos Doktorn idag och tog blodprov. Men förutom ögat var allt mycket bra... :-)
Imorgon ska jag på christmas party, med galet tema... :-)

Vi funderar på att ta fram skåpis igen... :P
inser nu att jag är en riktig smiles skrivare.... ;-)


<3 love ---<---<---@


Tisdag onsdag torsdag fredag, sen är det helg.

Hej min vänner!
två veckor kvar nu tills jag åker hem till svealand... Shit its gone be nice!

Grabben vaknar nog vilken sekund som helst så detta lär bli kort. Ja där hörde jag det.
Ciao!

Monday again and jag och Theo chillar omkring...

Efter en galen och trevlig helg känns det lite snopet att det blir måndag igen och allt är tillbaka till det normala.
Men Theo is in a goof mood och vi chillar omkring...

Men grabben tycker inte att det är så kul när jag sitter här.  Det goody moddy is gone, and so Am I!

Gurkan Thomas blev en jäkligt rolig kväll!

Igår var det äntligen dags, Vi kom dit en timme förtidigt, men hängde runt bland dom andra som jobade där. Dom var jätte trevliga. Sen fick vi börja spela. Och allt gick väldigt bra. och alla dansade hela tiden och det blev ett jäkla drag... Känns jätte kul. :D fick värsta chicken och känner mig as stolt.

Har sjukdom i ögat, vet inte vad det är. Men det är läskigt. Och gör skit ont. Tyck synd om mig


Hemkommen från gluwein party och det regnar tamefan igen!

Rain rain go away. Come again an outher day, Rain rain go away all the children whonts to play! Det är en låt på en av Arthurs skivor sätter på den när det regnar, men det brukar inte hjälpa.

Har precis kommit hem från gluweinparty, jäkligt trevligt. all är så gästvänliga och bjuder på allt i det här ländet. det är inte som i sverige när man ska på hemma fester. där man om man måste ta med sig något själv om man ska ha nått och thats it!
Nej tacka vetja äpple i ugnen gluwein, snacks och massa mer. Sehr shöön!


Saknar att få bråka med bror om vem som ska diska och things like that!

Sthlm och gymnasie tiden var fan tider det. All is new and you accally dont know anything anymore. But I hope you  gets just to it. Annars vete fan... Nejdå jag älskar att slippa gnata tills skolan. Jag tycker om att vara aupair och kunna sova till nästan nio varje dag och att bara lufsa runt och hänga omkring med barnen.Men jag saknar att bråka med bror om vem som ska diska och bli lite grining när han ätit upp all ost...Jag saknar mina kära!
 :-) 2:a tyska kursen idag och det var trevligt. :-)

Hade! Mirre

Fick öppna första luckan.

December är kommen och julkalendern har börjat i svealand...

Nu är det verkligen juletid, försöker jag intala mig. Men det känns inte som det. Vart är mys kvällarna med tända ljus och pepparkakor? Inte i detta hus iallafall. Men det kommer nog tids nog....
Fick öppna första luckan i min chocklad kalender som jag fick av Susanne. Var helt ivrig och spänd. Fast chockladen inte var så god så älskar jag min kaleder iallafall. med fina tomtar och barn på.
Ikväll ska jag dj-a  med julia hos vincent place vi mixar och trixar hoppas det blir bra. :) Känner mig galet pepp inför lördag. Men är galet nervös också. Men med den outfitten som vi har kan väll inget gå fel, eller`?? bara tiden vet hur det blir. SPÄNNADE!


RSS 2.0