premiär på tisdag, jag är verkligen inte redo!!!

När människan ville att jag skulle spela att dö blev de så svårt. de blir kanske inte så bra trott allt. Eller va fan de är väl klart. Men hur fanimej spelar man DÖD!

Kollar på desperate housewifes, och de är så bra!!!! 
 

Kom och kolla på teatern vet ja. Tis- ons 18.00 båda dagarna.


GOD NATT!


Idag är de Fredag och jag äter Tacos med min bror, kan de bli bättre??

Jag tycker verkligen om att bara vara hemma och bara va, men att gå ut och ta en öl är också roligt.. Imorgon ska jag på Binas 20 års fest, de blir´nog GALET och sjukt kul. Ser fram emot de.... Tvinga med mig Vilja för övrigt hon behöver....
Har varit på Lidelh och handlat tacos och sen åt bror min och jag Tackos.... Grymt gott de är verkligen också något jag tycker om. HAHAH idag är jag posetiv och glad.. allt känns nästan toppen förutom att jag ska på jobbet imorgon jätte tidigt! Men de blir skoj att träffa tjejerna igen.
 puss på dig!
Jag älskar den här bilden.

Vi har börjat ha tetater, en massa teater!

Hallå hallå!
Nu börjar allt igen, alla tv program massa nya dåliga som bra program. Man får börja träna igen (om man så vill) Man  måste lägga sig tidigt för att man ska till skolan, men de börjar iallafall bli ljusare och de känns att snart blir de vår. Såg bilder från P&L i sommras och alla var alldeles solbrända och glada. JAG ÄLSKAR SOMMAR.
Vi ska ha teater i skolan i en månad framöver, ingenting annat. Så att säga att allt börjar igen är väl egentligen fel. De är mäst jobbigt och krävande när jag kom hem somnade jag i soffan och sov i tre kvartar. Så nu har jag ont nacken. Imorgon börjar jag klockan 11.45 de känns grymt skönt. Nu ska jag laga mat. Hejdå så länge.
Körde upp i torsdags, men icke sa nicke de va en skrämande lastbil som åkte bakom farligt nära när jag skulle göra en vänster sväng. Usch men tar de nog nästa gång. KRAM!

Stockholm, premiär på någon halv jobbigt teater :( Och sen....

Hejsan hoppsan karlsson! som lillebror brukar säga.

I kväll ska jag ta tåget tillbaks till Stockholm och jobba och sedan den 6, på tisdag har vi premiär på trekonugar spelet . Som jag nog egentligen inte vill vara med på, men thats life. Har man gett sig in i leken får man leken tåla. HAHAHA! 
Jul och nyårs helgen har varit mysig, Patrik var här i dalarna över jul och på nyårsafton var jag och Julle hos Rose och Johan. De blev en lyckad fest, massa mat och dricka... Och raketerna va fina förut dom som huliganerna nästan sköt på oss, de va jätte läskigt.. Nu är jag ännu räddare för smällare och raketer... Man ska hålla de på avstånd.   
Gott nyt år vänner och Bekanta!GOTT NYTT ÅR BABES!

nytt år nya möjligheter, detta år kommer bli alldeles fantastiskt!

RSS 2.0