Snart så!

HEJSAN!

Nu har min student mössa kommit, de börjar bli sol och lite varmare. (vårkänslor) Studentskivan den 22 april är snart (Vill du ha en biljett hör av dig) Prag here we come och studenten och de nya livet börjar.
Kanske skiter de sig totalt blir arbetslös, bostadslös och får sälja Sitotion sthlm. HAHHa men nu ska vi inte va pesemistiska.
Funderar skarpt på att bli AU-PAIR, men kommer sakna alla så mycket, särskilt Patrik och Familj och vänner och JA ALLA! men tänk va skönt att se någontong nytt och passa barn :-D
Men vi får se, På återskrivande. Puss och kram


 

Jag utanför sagra de familia i Barcelona :-)


super duper!

Hejsan!
Barcelona var super duper.  Nu är jag hemma igen, efter Barcelona tur och dalaweekend. Och jag är mkt nöjd. De var trevligt att träffa Mor och Leif och Rose och alla.


Imorgon börjar skolan och jag vill verkligen inte dit igen. I all min iver inser jag faktiskt till och med. att om de fanns en chans att man bara kan sluta mitt i terminen och bara krypa ner under täcket, skule jag ta den. 
Och ligga där tills all snö försvinner och de är  grönt gräs och varmt och skönt. Och då kanske man kan få börja igen som om ingenting har hänt och så var de med de. Men de går nog inte, de värsta var att i Barc var de 20 grader för jämnan och här är de så kalt att, när jag ska gå och möta patrik måste jag klä på mig dubbeltröja och tjock-ful jackan och ändå frysa. Va FAN är de för land man bor i? Vi är super duper lurade. De hade väl varit svensksommar som höll en kvar, jävligt synd att den vara sisådär 2 veckor om året. De kallar jag ta vara på tiden. Sen är de bara att vänta. Nej nu är jag väl lite väl bitter. de finns något visst med vinder och snö också men är lite trött på de och vill egentligen vara i barc en vecka till...
Igår var de utgång med Madde och Denise, de va skojigt trotts att jag blev tråkig och åkte hem. men hade kul tills dess iallafall.
Nu måste jag gå och umgås. Puss och kram! <3


RSS 2.0