tog en tur runt kvarteret, Vilka jäkla hus, och vilka bilar.

Hejsan hoppsan Karlsson. -säger lille bror till Karlsson. Hejsan hoppas säger karlsson. eller?

Det är annorlunda, en helt annan kultur. Men det är en kultur jag gillar.
Dom dricker vin varje kväll. Dom äter middag mellan 8 och 9 på kvällen. Alla säger hallå när man går förbi eller om man är i en butik. folk kan till och med vinka till en när dom kör förbi fast man inte känner denne alls. I sverige skulle vi ju vända oss om, tänka vem fan vad det där och sedan gå och grubbla i sisådär tre fyra dar. Men här är det bara en fin grej att göra.
Arthur är på dagis. och jag och Teo har gått en långpromenad runt kvarteret han sover i sin vagn så jag passar på att skriva medans Arthur är borta så inte han förstör allt som förra gången. Och medans teo Sover för han kräver ens uppmärksamhet så han inte stoppar nått i munne som inte ska vara i munnar eller klätrar upp för trappan fast jag sagt att han inte får.
Igår natt var jag sjuk, svettades och hade huvudvärk, nu talar vi om nått som är ännu värre än bakfylla. Men efter det kommer helt klart bakfylle-känsla utan rolig kväll innan känsla... sedan på morgon mådde jag ganska pissigt också. Men det försvann efter ett tag. Nu mår jag nästan prima förutom att jag hostar. Men hon gav mig mirakel piller och det är redan bättre...

vi hörs, :)

She gave me a free day, what to do?

Hellojsan svejsan...
En vecka i Stuttgart.
Jag vaknade med en aning panik, liksom (älskar ordet liksom) när man inte vet hur eller vart tunnelbanan är eller hur den överhuvutaget funkar och känner dig allmänt förrvirrad.
Och du då vaknar med huvuvärk, den sortet där du känner dig bakfull, men ändå inte kan vara det för du inte drack något igår. Vill du bara somna om och typ döö, eller nått, kanske var att ta i, men men.
Men när jag då kollar på klockan och märker att den redan är elva. blir du pisst på dig själv och irriterad över att du inte har mage att kliva upp. (vilja I need you) Men denne gång tar du dig i kragen och går upp. Jag stäckte mig efter mobilen och ringde till J som jag egentligen inte känner. En vänns vän. Hon är faktiskt tid idag så vi bestämmer date. så idag har jag sätt hela stuttgart. weeeei!
and I still like it. :D Detta medelande blogg, inlägg tog typ en halvtimme att skriva för Arthur raderade två gånger och sen var servern busy. Fucking jävla KUK INTERNET. och nu för en sec sen slutatde internet. Herre gud. 

Nu pallar jag inte mer. 


Puss ciao see you.... 

Äter upp barnens godis!

Ännu en händelserikdag med a napp on it. Och jag vaknar av att jag hör Arthur Ropa Who bist du? Och sedan knackar på min dörr och vill komma in. klart han får vi ritade solar hundar och andra tuffa saker. Han är galet söt.

Sitter nu barnvakt PÅ EN FREDAG! medans föräldrarna roar sig och har det mysigt. sitter jag här och äter barnens godis äter mackor med massa ost på och dricker rödvin med speciel årgång på och har edt ändå ganska bra...
Stuttgart är en fin stad, eller fin och fin. Den är trivsam. Människorna är trevliga inte som jag trodde, pedantiska och lite små arga. Utan glada och öppnar dörren åt en och hjälper en med barnvagnen. I sverige är vi så blyga. Här är man mer öppen....

Idag har jag fixat mina skor, och min fina barcelona klocka och tyskt-internationall kort till mobilen så det är inte möjligt att ringa min gamla eller du kan väl men du får nog inte något svar. :P
Vi åt frukost på ett chickt ställe som sussane känner ägeren för. jag vi glider mäst omkring.
Imorgon ska jag Shoppa by my self. Hm hoppas jag inte går vilse, men jag tror det will be allright.

Hoppas alla fina svenskar festar loss medan jag sitter ett kök i stuttgart och triva...

Take care!

<3

Love Mirre


Im here, and I love it!

Jag har alltså flyttat in i en mysig, hektisk, massa göra hela tiden familj som är vänliga snälla. Ja fantastiska här kommer jag trivas. barnen är sockersöta. mamma är as rolig och söt. pappan is a worker, men trevlig han också. Idag har jag varit nere i Stuttgart och kollat in åkt bil hämtat barn på dagis och samtidigt tagit med mig minstingen med mig hela tiden... Men det har gått bra.

Snart ska vi (mamma sussane och jag) ta med Arthur på gymnastik och Teo (minstingen) får vara hos deras låtsas grekiska mormor, babysitter...
Jag har inte tid att sitta här.


Anyway, take care tills vi ses igen! <3

with love Miriam

Stuttgart shit pommesfrites!

Hej och hå, nu bär det av. Jag som bara gått omkring och pratat och kännt mig vilsen. Ja bara gått, och väntat och egentligen inte haft någon koll alls. Ska imorgon sätta mig på ett Flyg och när jag går av det är jag I Berlin, men inte nog med det i Berlin ska jag vänta i två timmar för att sedan sätta mig på ett annat Flyg för att efter en timme vara i Stuttgart, Vad är det för liv man lever.
Helt plötsligt är jag i en annan stad och bor hos en ny, färsk familj...
Ahh det ska bli så roligt och jag har så många förväntningar...
 Hejdå sverige!Love Miriam
PÅ ÅTERSENDE!

Det brinner i knutarna!

Staden känns längre och längre bort. Alla vänner känns längre bort, men ändå är jag ju still in it. Im here för fan. Det är så konstigt. Har gått och väntat hur länge som helst och nu är det liksom typ dags. nä nu får vi ta det lite lugnt så man hänger me, ok!

True Blood gör mig galen and I love it!
Så sjukt bra gjort, man blir helt fast... finns true blood i Tyskland.......

        

Imorgon åker emma till lund och på lördag vidare till Bankok. Will miss you sister.

Waldemar var på besök idag länge, ja närstan hela dan... Love him! Will miss you like hell!

Åhh skulle kunna skriva länge om vilka jag kommer sakna och vilka jag inte kommer. Men ni vet för de har jag ju sagt till er redan.. <3

Fan för att utsätta sig för sånt här..Stjärnorna lyser väl lika klart i din del av stan?

Står du som jag på din balkong o vilar i kaoset som var?

Hallå! Är du där? Hallå? Hallå! Finns det nånting kvar?

Stjärnfall. Stjärnfallet det är jag o du är himlen jag föll från den dan
Stjärnfall. Stjärnfallet det är jag o du är himlen för mig varje dag

Trött som döden. Vinterns korta dar är långa i år

Dandy oh dandy. Ring inte skriv inte lås inne ivern i dig

Hallå! Är du där? Är du kvar? Hallå! Finns det nånting kvar?

Stjärnfall. Stjärnfallet det är jag o du är himlen jag föll från den dan
Stjärnfall. Stjärnfallet det är jag o du är himlen jag föll från idag
Stjärnfall. Stjärnfallet det är jag o du är himlen för mig varje dag

 


Han är tillbaka, waldemar mys gör mig lycklig och egentligen har va det ju ganska bra, visst?

Min älskling är hittad. Hjälten blev han på paris, hm!!!


Var med Waldemar hela dagen idag. Och han är tamefan den finaste som finns. Att det ens går att vara så söt.

Kör bil i regnet och lyssnar på hiphop på p3 det är fan så bra... Det regnar och på facebook läser jag att det snart är snö, vart är vår värld på väg egentligen? Jävla växthuseffekt, hålla på å döda massa isbjörnar och ge oss snö på en vanlig tisdag, ja menar en tisdag?

Tillbaks till det normala, jag tycker nog att hökartorget är sjukt bra!
Och känner ett hugg i magen när jag tänker att jag kan inte hälsa på vem jag vill, ringa vem jag vill. Åka på weekends till sthlm om en vecka. För då är jag inte kvar i sverige.
FAN VAD JAG KOMMMERRRRRRRR SAKNA ALLA. det är nästan så att jag saknar alla redan fast det inte behövs! :/
Jobbigt läge!

Jaja vi ses, eller typ inte :(

ta det lugnt!

mycket vin och mycket folk.

Hedemora by night!
Vilken jäkla kväll. Hade as trevligt, med dans över hökartorgets toner och sen halvan och hotellet och hemmaefterfest hemma hos john pojken. Vi bara gled igenom hur lätt och roligt som helst.
Dock för mycket vin gör att huvudet och allt känns galet drygt när du vaknar och undrar var du är.
Men det kostar att ligga på topp.

Det du säger betyder ingenting!


dagarna försvinner och snart drar jag. -----stuttgart------>

Juste min älskade försvann igår. Han var helt plötsligt borta och jag vet inte hur jag ska klara mig. Det känns som ett tomt onåbart hål i mitt hjärta och jag gråter mig till sömns... Men är det panik så ring hem isåfall. Jag får väl köpa en ny liten svart en. Skit också. Min kära phone. Hittar ni den är du min hjälte.....


Autumn....

Outfit- jeans, tofflor, halsduk, tjock stor ylletröja och sjal och jag befinner mig inne.
Välkommen du kalla jävliga höst, med vackra färger, fina löv. tekvällar, med tända ljus, där man spela mysig lugn nyupphittad bra musik. Och har det ganska bra. Synd bara att det är kalt och ruggigt. Då skulle jag inte klaga överhuvudtaget.
Imorgon får jag besök av Waldemar.
På lördag ska jag dricka vin, träffa folk och ha det trevligt. Livet leker. 

om 13 dagar lämnar jag landet. så njuter av höst och sverige <3


 

take care till vi ses igen!


RSS 2.0