wiieee!

Jag har blivit moster till en liten Waldemar.
Han föddes den 24/9-09. Han är alltså nu bara fyra dagar gammal. Vi är födda på samma datum, 24 ingar som vi är, men jag fy han är helt fantastisk :)
Han är min nya favorit <3 så roligt och jag är så stolt


Lyckliga tider

Är så sjukt pepp på att åka till sthlm. Wieee!!!


Norrköpingsnatten dödar mig, men det kostar att ligga på topp.

Norrköping är en awesome stad. Vill åka dit, tillbaka nu. Det var mysigt-roligt och spännande att träffa Hedda, hennes lägenhet är super-fin.

Vi gick ut på ett ställe som heta Hugo på fredagen, en redig fylle+lite pussar och lite kort och en massa öl, förlite dans och en kebabpizza senare var jag så bakis att det var fan inte nådigt! Du vill nog inte äns höra, allt jag åt, spydde jag genast upp jag sov och var döende tror jag :P Hedda hade nog inte så kul. För hon var verkligen inte alls bakis. fattar inte... HAHAHAH lite klen, JA!

Men nog med det, annars utom bakis-stadiet var vi och åt på ett mysigt öl ställe, ölen lät jag va.
Men jag kan ha roligt utan det....  
Chips och godis och Dexter-stund senare sov vi i våra sängar.
Du må tro att jag sov. Vaknade och kände mig lite för trött för att ens försöka komma upp. Men med en kraftansträngning var jag uppe.
Jag är alltid lite stålt på söndagarna när man inte är, just bakis och äklig. Är man pigg och glad blir dagen en så mycket bättre dag
...

Bror fick jag bara se en kvart innan han for iväg till STOR staden. Men det var ett mysigt besök. Like your cap. :D 

Juste, det höll jag på att glömma.

Efter att ha ätit mat, god mat. Tog jag bilen till vasahallen. Med mamma Unn och Emma. Vi gick till C-hallen. För att där spontant och härligt köra lite affrodans.


Först kändes det nästan för bra för att vara sant. Det var roligt, lagom jobbigt och lagom svårt. Tills hon började köra snabbare och, du må tro att jag svettatdes. VIDRIGT. hahaha men absolut, en grej att rekomendera.
Super bra träning också. Har redan träningsvärk om man säger så :P

Inte nån Moster än, men snart.

take care tills vi ses igen!Jag skulle springa efter men trampa snett, ibland gör man fel, ibland gör man rätt.

Hejsan din gamla räv. *
Börjar bli sjuk!
Förkyld och halsont, måste kurera mig. Ska nämligen på weekend till Norrköping till kära Heddagurkan i helgen. Det var pinsamt länge sen vi sågt och det är verkligen på tiden. Ser framemot att träffa henne. Wieeeee!
Målar bastun och får resan betald, ibland gör man rätt. :-)

Annars rullar det på, fick låna Roses fin bil idag. Det var en upplevelse. Var på Pappas grav Rose hade planterat nya blommor så jag blev alldeles rörd. Super fint.
Bebisen har lagt sig rätt. Så nu är den på G, kan inte fatta att det är sant. Känns så himla kul. Helt plötsligt ska jag bli moster. Och mamma blir mormor. Vi pratatde om det och vi känner oss hedrade och har fått skämabort biten av uppfostrandet. Känns tryggt och lätt.... :D
Nej pluppa ur nu din söting, vi väntar ju!

Take care, tills vi ses igen....

Dricker kaffe, vad skulle jag göra utan kaffe?

I natt drömde jag fina drömar, och flera stycken efter varandra. Men jag vaknade alltid, när något ännu bättre skulle ske. Och i vaknat tillstånd, blev jag varje gång besviken. Över att jag låg i min säng. I en stad som hedemora, hemma hos min mamma och kände varför ska jag gå upp?


Sen började jag läsa min fantastiska bok.
"Inte han" av Sheila O'Flanagan.
Den är så fantastika, att om ni inte läst den. Går ni miste om en stor förlust så läs den. Din tönt!

Syster Emma kom in i mitt rum kl halv ett och trodde att jag dött i sömen och undrade om jag levde eller var död. Jag vaknade upp ur mitt frenetriska lästillstånd, och blev lite irriterad över att hon kom in och störde.
Snyggingen har precis kommit in och ska berätta sitt livs hemlighet. Fattar hon inte att jag är mitt upp i, det galanste på hela boken.  Nej det förstod hon inte, hon prata på. Och jag insåg att, hallå gå upp din fjant... Så jag gick upp och kokade ett ägg det var gott. Nu dricker jag Kaffe, vad skulle jag göra utan kaffe?

Har varit Barnbakt hela helgen, åt Lottas söta ungar. det var skoj, vi lekte i badhuset och hada as kul. Vi sprang ikapp och åkte i ruchbana (hur stavas det?) så det kom svalvågor. Så det andra badgästerna vände sig om, men det såg vi inte först för vi gapskrattade så mycket. Sjukt kul, alla fyra satte sig på en liten badring och åkte ner tillsammans inte konstigt att det blir svallvågor av det... Du borde prova....


Imorgon är datumet Rose och Johan ska få Bebis, snart blir jag moster Miriam, Whatz up!

Take care tills vi ses igen!

Nästan Moster Miriam <3
 
Ganska snygg, man skulle inte banga, hehehe!

Stuttgart here I come!

Nu har jag mina vänner!
köpt en flyg biljett till Stuttgart den 13 oktober. Känns så himla kul. Äntligen är det klart.
Jag ska göra något iallafall i 9 månader framöver. Härligt!

Tänkte ha en liten myshejdåfest inom den närmaste tiden, har du tur blir du bjuden. :-) Emma drar ju till Turkiet så vi ska nog hitta på något tillsammans. 
Lyssnar på Billiethevisionandthedancers, det är nostalgi och jag saknar gamla tider.
Kan nog bero på att så mycket nytt helt börjar dyka upp. Det är klart att det är super kul, men fy vad skrämande det också är.
Men va fan, jag ska ju tydligen klara av sånt här. Och alla innan mig har ju klarat det, så det ska väl jag också då göra.
Det är ju inte så konstigt att jag lyssnar på gamal trygg musik då, man får ju kompromisa. :) 

Så Stuttgart och mitt nya spännande men skrämande liv, here I come! 
Whats You! 

så se upp tills vi ses igen! <3


Ibland känner jag mig som en vilsen guldfisk, tur att dom är glittriga och glamiga så man kan vara lite glad iaf. :P


Tog mig en tur till Falun.

Hej igen!

I fredags hade Nina inflyttningsfest. Det var trevligt, basic mys hemma fest, det gillar ja. lagom fylla och lagom med folk ordet lagom finns bara i sverige så ser till att utnyttja det :P... Nina har det så mysigt. Sen blev det greenygoesstreet på lördagen, det regnade så vi gick hem efter att ätit äklig langos och kollat på ett galet hårdrocksband, men pojkarna var söta så jag stog ut. Nina bor en bit utanför så det var en pina att gå hem igen. Men desto trevligare att äntligen komma in i värmen... :-)
Idag var det familjeträffa hemma på Hedby med massa syskon och storcharmören David, det var också trevligt.. Jag och david byggde koja och spelade på kastruller. :)
Nu har jag och Emma varit på långpromenad och pratat av oss. Nu vet jag allt om henne och vet allt om mig. Tur att du finns.

Tack för mysighelg Nina <3 

Take care tills vi ses igen! 
 

Kändisar på lila mattan!

Måste berätta en sak.
Som sagt var jag i sthlm (älskade sthlm) nu i början på veckan. Jag och vilja åt lunch vid drottningatan på nått sunkigt kebab ställe, men det var billigt och bra så vi var nöjda.
På Hötorget var det full rulle, alla fruktstånd stod och skrek. Kom fina flicka smaka här, bla bla bla. Jag och Vilja körde ignore funkar alltid. Och efter att sprungit iväg från en försäljare också kändes allt kanon. :-)
Det hördes musik från koncerthuset så vi gick dit. Vilja den nyfikna kunde inte låta bli. :P

Det var en stor trumm orkester som stod och spelade på trappan med skrik grön och havsblå kläder på sig ganska smaklöst... Men efter ett tag när vi börjar ge upp, kommer det massa kändisar. Vi såg typ alla som finns i sverige.
Carolina Gynning, Charlotte perreli, Carola, Lena Endre, skarsgård pojkar, Men det bästa var när vi såg Laakso pojkarna, det vill säga Markus Krunegård. Jag dooog! :)
Han är så sjukt bra har lyssnat på han en massa nu på sistone så det

Fylletaxi och snabb visit.


På spanar tur med mina babes!Godkväll här är ....
I helgen var det galej i stan, Nina och jag var på halvan både fredag och lördag. Man borde skämmas, vi är ju stammisar där för böveln
Men mitt alkohol drickande var måttligt på fredagen. Och lördag ingenting, då körde jag bara runt massa fulla folk.
Det var en upplevelse. hahaha!
Fan ibland är människor tragiska... Men desto roligare.

Åkte till Sthlm i Söndags och hälsade. Drack öl, shoppade och träffade gamla och nya bekanta.
Det går att diskutera om dom nya var något att ha, fråga vilja hon höll på att kräkas på dom. (inte ordagrant)
Fick träffa min söta bror igen som är den bästa och sötaste. Vilja är lika underbar som alltid, hon hostar till och med som hon gjorde förut också, känns tyggt. Alltid en dans att vara med henne. 
Hind träffades, Maria träffades, M.W träffades och Mack-Aron. Som inte hade tid att vinka till mig när jag åkte förbi honom och hans mack med tåger. LOSER! :P Nejdå!


Sthlm är så hetsigt det märker man när man kommer dit, men man vänjer sig... Handlade en massa fynd. Är jätte nöjd. Tänkte ta kort på det, när jag lagt allt på golvet, och lägga upp här sen. Men det känns krystat och lite äh jag vet inte. Thats not me! :-) 
Anyway, take care tills vi ses igen.

Toppen på snoppen, som vilja brukar säga :P (she will hate me now!)


RSS 2.0