hejdå stuggibuggiKommer sakna stuggi as mycket. Men ska också bli kul att se något nytt.
Min sista dag som au pair känns egentligen ganska bra, Visste kommer jag sakna lilla prinsen och kleine man men man kan ju hälsa på och då bara när man vill, kan det bli bättre!?
Och stuggi staden är verkligen en ganska schysst stad. Men nog finns det finare sådan också.
Så mitt NYA liv börjar klockan 17.41 och då bär det av mot Wiesbaden. Där Kristof befinner sig. Ska bli spännande. Har två monster väskor så om ja ska va ärlig jag skäms lite över att jag har. För dom är mosnter dunder mega stora.... :/ Så om jag inte klarar av att åka dit då ligger jag i ett tåg mellan stuggi och wiesbaden och dör av utmattnings pinsamhet eller så vilar jag mig lite..... Nejdå SKOJA! :P

På bye bye stuggi bye bye au pair bye bye partypinglorna ni vet ju vilka ni är!! <3 + konstnären som just nu målar svenska kunga familjen om hon inte redan är klar. mina stuttgart flickor!

Stuggibuggis sista helg med mig

Hej mina vänner. Familjen är faren till BodenSee och jag tog mod till mig och sa att jag ville stanna.... :)
Så helgen ligger framför mina fötter och jag ser fram emot det. Min sista helg i stuggibuggi ska firas med flickorna och massa party.
Konstig att min au pair tjänst är slut finito och förbi. VAD GÖR JAG NU??
Barnen kommer saknas men det känns också himla super duper skönt att få sluta och göra något som jag verkligen vill....
Så Wiesbaden jag kommer och kollar in dig lite.


Puss

 HAHAH maja du öl drickare

jag är trött och börjar min sista vecka här i stuttgart med huvudvärk och klaging!

Semstern var fin och gemytlig. Vi vilade oss och det var trevligt. med lite regn i början kändes det lite snopet och irriterande. Men sen åkte vi till Bodensee Konstanz och badade i Bodensee och åkte båt. Det var jätte trevligt. 
Der kleine mann är den bästa badaren. Han hoppar i med flytväst som vilken galning som hälst och hela grabben sjunker men ploppar upp en sekund efter. jätte gulligt. Han älskar det. Och lilla prinsen han vågar simma ensam nu om man simmar brevid och är så stolt att han ropar, titta titta titta hela tiden. Dom är så söta.

Är jätte trött kan liksom inte sova längre. Ligger och vrider mig och börjar tänka på vad jag ska ta mig till efter detta. och då kan ja inte somna, och sen vaknar jag en timme innan jag ska gå upp och oroar mig att jag försovit mig. As irriterande!

Kleine Mann sitter brevid och pratar i mitt öra så måste göra något roligt så han inte får spader. i efter middag kommer flickorna och hälsar på...Kleine Manns Flickor.

Ciao Ciao Ciao!

Om man nu kan kalla det semster....

Imorgon beger familjen och ja på semster.... Alltså dom ska på 50-års fest och jag passar barn... Barn gör mig lite matt i dessa dagar. Skrik, upp och ner, ALDRIG förstår eller gör som man säger. Tjata tjata tjata.... Och då till slut när man tar till arg rösten. Då kanske dom kommer.... USCH irritarande.
Österrike och sedan Öst tyskland Algoi i en vecka. Hoppas det blir mys och relaxed... I guess, det kommer bli ett jävla liv och att jag kommer vara mera trött en vad jag var innan jag åkte. Men hoppas med hela mitt hjärta att barnen kommer vara underbara och det borde dom vara för jag åker ju snart.... Det kommer bli underbart intalar jag mig! :)

Anyway ska bygga upp en Ikea säng nu. och Visa vad sverige går för. Håll tummarna......

PUSS,
Mirri 

börjar packa ihop my things!

vad man samlar på sig. JAG skäms! massa små lappar och "coola" kort som jag nu slängt iväg fyller en hela pappkasse och som nu står här och skräpar!

Ledig och njutit av att bara göra det jag vill, ordna fixa och har fixat massa små grejer som äntligen är fixat känns skönt. och skapar lugn som mamma brukar säga.....

Här regnar det och är höst stämmning... FAN också, ja vill ju ha kortbyxor och sitta i en park. Men icke sa nicke på med jacka och halsduk. Frys människa det är du värd. Du hade ju ändå väldigt varmt i en månad su borde va NÖJD. säger han där uppe sittande på molnen och skarattar åt oss. Men snälla bara lite mer sommar.


remmar från nästan sverige

Regn regn och åter regn
Här öser det ner, men jag och lill-killen tog på oss regnjackor och gummi-stövlar och tog mod till oss att gå ut. KOM DÅ ropade lill-killen för att jag tog för mycket mod till mig innan jag gick ut i regnet. Vi hoppade i vattenpölar och jagade snäckor vi såg en hel massa snäckor. hi Snecke und Tchüss snecke när vi går...Men efter att varit ute i 20 minuter droppade det mer av oss än från himmlen så vi gick hem och nu sover vi i våra sängar......Men sova gick inte äter istället remmar från Ikea från zuffenhosen och får sverige saknad...Remmarna smakar som dom ska smaka och jag tycker att det är iallafall tryggt.

Igår var jag ute på snobb-klubb med julia, men båda fick panik och vi drog efter en halvtimme. för mycket klackskor och bakåtslick klarade vi inte av.... 10€ rakt i lysset, men vi fick iallafall se fina klänningar och få erfaranhet att dit ska vi inte igen.

istället åkte vi till Metahari och sedan delaila... Där var musiken var bra och vi dansade a lot. Så kom hem alldeles föskent men är inte allt för trött....

I helgen kommer Kristof och Vincent spelar på Waggons, plus att jag är ledig. Det blir en fin helg hoppas jag på.....

Puss och  hejdå!

auf gehts!

Stress är bara för namnet. det är där jämt och det är så svårt att komma ifrån det. hur gör man för att undvika det?

Vi speler fotboll dagarna i ända i vardagsrummet med en liten plastboll. en sådan man tar med sig till standen. soffan och ballkongdörren är mål. det blir mycket mål och varje mål som skjuts då kramas de, för det gör ju riktiga spelare ju. barnet är den kändaste fotbollspelaren och han är självklart den bästa. fast igår fick han ett rött kort, 2 gula och ett blåt. det blå kortet har vi själva laggt till, vad det menas kommer jag inte ihåg men det var ett ganska schysst kort tror jag. vi lyssnar ofta på Ritter Rost, han är grym. kan snart alla sånger utan till..... han är en riddare av metal. han börja i skolan, har födelsedag, är sjuk och så vidare. sångerna är fantastiska.

Wiesbaden var underbar, vi var i frankfurt en parkdrack och umgicks. sedan dagen efter hade vi weissbeer frukost.... 
ledighetén njuts och jag ska bara chilla hela dan........

Ciao!

mirri


saknar lite min mamma

RSS 2.0