Lördagkväll! Ny jacka och äter chocklad!

Ätit pizza lunch med familjen, shoppat en jacka på H&M, den var så fin och efter som jag precis fått massa pengar kände jag mig så generös och tänkte- "DET KAN JAG VÄLL UNNA MIG"
den tanken är egentligen farlig för man tänker inte bara för stunden.
Nu när jag kommit hem inser jag att jag kanske inte behövde jackan. Men tittar på den och hittar olika så fineser och tuffa saker på den hela tiden och känner att det är nog ett rikigt bra köp!
HAr köpt massa tyska saker. En mapp, en penna med en diamant på as girly och ett snyggt sudd och pennvässare. och sånt som jag kan ha på tyskaklassen allt detta i den finsate av alla färger GRÖN!
Och så köpte jag en tyska roman. RUF MICH AN heter den (ring mig då!) Den var as rolig. eller det jag läste på baksidan var rolig..... OH nej jag har blivit fjortis bloggar som talar om vad hon köpt. Men jag bjuder på den för idag!


STUTTGART blommar och jag har blommor i min trädgård. Jag glömde skateboarden hemma och saknade den en del.

BIS SPÄTER!

Miri!!!!


Har gått och blivit 20, våren har kommit och jag har det jävligt bra förutom att K inte är här....

Det är nu ni ska säga Oj GRATTIS i efterskott hade du en bra dag!
JAg fyllde 20 år igår. Dagen var super. så här gick det till

00.00 skålas det i champage med sussi, sen öppnar jag packetet från henne som är dem coolaste solglasögonen ever. från florida. <3
6.30- Kära mamma ringer, jag är trött och förstår inte vad det är som för ett sånt vansinigt liv inser att det är telefonen och hör sedan fin sång i andra änden ända från kalla norden. :)
-somnar om!
8.45 skypar jag med rose, (som också sjunger för mig tre olika sånger med Signe som medhjälpare. Super gulligt!) och öppnar alla min post packet. Vilket var en del och jag fick så mycket fint.
9.00 får jag ännu en sång från A som också ger mig ett packet, men måste inge ett löfte att jag måste dela med honomo också. det var chocklad och ett smyckesskrin.
dushar och fixar mig- stressar lite får shjuss till frisören av Sa.
10.30 Frisören
är nöjd med frisyren känns frächt och inte to much!
blev tvungen att åka hem igen, på grund av klantighet.
13.00 träffar jag julia vi går och köper en skateboard.... skit snygg och vi skatear fram genom stutti. Det var kul. det är svårt men as kul! Love it!
14.00 lunch på kubens resturang ghögst upp där man ser halva stuggi. men servicen var ingen bra så vi vara lite bittra ett tag.
15.00 vill vi köpa glass men ingen hade, vadå det är ju vår sa vi, då sa dom. första vårdagen får man ha medlidande. FUCK sa vi och skatade vidare.
15.30 dricker vi kaffe och praliner på karlsplats, Sussi ringer och jag får pojkarna. vi leker omkring och har oss, går till en kinesis park i killesberg och sen åker vi till julias lägenhet.
18.00 bakar semlor och morotskaka kollar på barn youtube filmer och sen åker pojkarna hem.
Stefen och hans beundrare kommer sedan till julia vi dricker vin och skålar och lyssnar på gurkan thomas mixar. :)
20.45 beger vi oss med semlor morotskaka och skatebords+ vin öl och proseco till tobis record shop.
Där är massa människor och alla sjuner. Vi dricker öl, alla är trevliga och det var super. Dom älskade våra bakverk.
00.00 skålas det och sen är min dag slut det var super. Vi drog till shocken en snabbis men vi blev trötta (man har ju blibit gammal) tog en taxi hem och var hemma vid 02.00
02.05 sussar jag sött!

Min dag, there you go!

Det ända var väl att inte Kristof var där, Skit synd!:(

Vilja Paulina Tjärnstig!

Börjat med ny deutshkurs idag min fröken är galen och ett gramatik freek, vet ärligt talat inte hur detta ska sluta. det hon säger går in i örat rör om i huvudet och sen åker det ut i det andra...
Men massa från min gamla tyska kurs är där så det är kul. :)

Har träffat en bebis som var en månad idag han var sååå söt. Han log mot mig men sen spydde han. vet inte riktigt hur jag ska tolka det!??

Det roliga:
Vilja är sen med kvällsmaten. men hon vet inte om det än.... Husmor kommer fram ok säger. Vilja you are late with the eveningfood you have five minutes to go. Hurry up. Vilja inser att OPS det var inte kvart över sex utan kvart i. Jobbigt läge allt blit pinsamt och fel. Men med ett inte perfekt kvällsmats bord sätter hon sig till rätta. Bredvid en sovande bebis. (fråga mig inte varför) Sconsen är så hårda så hon får verkligen ta i när hon ska skära. Hon tar i så hårt att sconsen flyger iväg och smulor landar på den sovande bebisen så bebisen vaknar...
Du ligger lite illa till nu säger mamman med ironiskt tilltal till vilja. Vilja vill sjunka ner under bordet. Men vet inte hur man gör så hon bara ler och fnissar till och säger ett litet beskedet SOrry!

HAHAHAHAHAHAHAHAH, stackars VILJA!

God natt,
Mirri

Hade en rolig sak att berätta

Hade Men nu kommer jag ju inte på vad det var. Fyller år om tre dagar. Det känns inte samma sak. Jag har inte pirr och längtan som jag brukar. Men jag har allt lite pirr. Det kommer bli roligt och jag är också ledig! :)

Idag har Kristof åkt till BALI, attans och han ska vara där i en månad. EN MÅNAD! saknar han redan.

Träffa Olga idag det var trevligt vi har smidigt planer för framtiden. Vi har massa saker att göra. Ex gå på bio. och kanske åka på weekend till Paris. :)

Kylan håller i sig men idag lyste solen och vi kollade på ankor i slossparken och solade våra näsor. Det var så himla gemytligt. (tror aldrig jag använt det ordet förut) (TANTEN)

Varit med Julia, vi har fixat musik, vi kommer kanske att spela på Schocken om två veckor. :D

So long, God Natt!

Mirri

 Kristof!

var en sjukt dålig ide´

Idag fick jag förstärkninga av en tjej som är 10 år. Hon är jätte söt och hjälpte till med barnen. Vi lekte med Theo. Sen hämtade vi på dagis. Och jag kom på ide´n att vi skulle gå till lekplatsen.

På lekplatsen var det en decimeter mycket vatten. Men det hindrade inte A, han hade ju täckbyxor på sig. Men jag DUM som jag är hade tyg skor på mig. Vilket innan jag gick fick kritik för av Susanne. men jag sa att JAG BLIR INTE BLÖT! HAHAHAHAH shiiii fick jag! Var så himla kall och blöt efter typ fem minuter att jag bara ville skrika högt. NU GÅR VI HEM..... A hade iallafall roligt!

So long Mirri

Ledighet gör mig lycklig!
Hej mina vänner!

Igår hade jag sovmorgon och idag jobbade jag bara 3 timmar. Ledighet gör mig gladare och idag kommer kristof till Stuttgart också. Det ser jag fram emot. Vet dock inte vad vi ska hitta på. Men det ska vi väl klura ut.

Solen skiner idag och det gör att all hemsk snö försvinner. JIPPI!


Längtar tills det blir vår.


Måndag! Måndag! Måndag!

Jag är inte så förtjust i måndagar...

jag är lite trött på mitt jobb och jag gillar inte vinter. tyska är ett jävla språk och jag saknar alla mina vänner i sverige! + att julia är hos sin mormor.

Jag har en argis dag och vill dricka öl!

Redan söndag kväll jag vill ha mer helg.

Min Helg har varit super. Träffa Kristof i fredags vi tog en öl och så, sen träffade jag han igen på lördagen. Då hade jag med mig Arthur vi åkte karusell köpe korv. Shoppade lite kläder och fikade. Det var mysigt sen åkte A hem och vi drog till Sch-gemund. Till Daniel Han hade spelning på ett student party vilket var riktigt cool och musiken han spela var super. Vi dansade drack öl och tittade på studenterna. En rolig kväll och idag har vi gjort hemlagad pizza. Kollat på film och myst. Det var super. :) En mysig helg. Men nu är den slut och måndag känslan är redan här och den är inte rolig!

So long! Miri

känslan av att det är fredag

Känslan man har när man vaknar och kommer på att det är fredag är en väldigt bahglig och bra känsla. På fredagar är man lite mer lycklig liksom. Allt känns lite bättre alla är lite mer glada folk man går förbi ler mer än på en vanlig tisdag. Visst är det så?.....
 Så alltså idag är det FREDAG! imorgon åker jag till S-gemund. Där är Kristof så åker ditt och hälsar på honom. Det ska vara fest där. Och hans mamma kommer vara där på dagen. Hehehe lite läskigt!

Veckan rusar förbi här har vi då SNÖ KAOS! bilarna kör myssakta alla skottar tre ggr per dag. Och när jag går tilldagis med barnet så försvann våra fötter och halva ben under snön, vi kunde inte hitta dom igen... :)

Så fast det är fredag är alla inte jätte glada. Och man går helst inte ut.  Så snön taröver hela stuggi gladhumöret och gör oss nervösa, Men annars så.!

So long! Miriam

Det är bara att kämpa på!

Om jag gör saker hela tiden. Typ diskar, tvättar kläder, viker kläder. Sopar. Lagar mat hämtar post hämtar barnet på dagis matar barnet leker med barnet läser bok för barnet. JA you named it. Så glömmer man bort tiden och dagen bara förvinner iväg. Det kallar jag att döda timmar. Så det är bara att börja. Och nu när jag sitter här och skriver så iner jag att jag nästan är lite anfådd för att jag samtidigt som jag hand tvättar viker kläder och kokar potatis. Så måste pringa upp- ner - upp ner-..... Drack kaffe först nu. Och insåg att det var min först denna torsdag. Det betyder att jag glömt bort att jag faktiskt är kaffeberoende och inte behövde det. BRA GJORT HA! :)

so long mina vänner

Mirre


Karneval och abendessen

Jag vill ryma iväg från detta gnatiga liv jag lever. Alltså kanske det är så att jag är lite väl överdriven, men det jag känner nu och har gjort hela morgen är att detta inte riktigt är jätte kul. men att jag står ut och kanske bara har en dålig dag. Jag är liksom lite arg. Men det kan man väl få vara ibland visst?

Ska på Karneval med barnen. Det kommer antagligen bli värre än ett stort barnkalas. Sen ska jag träffa Rien och vi ska på abendessen tillsammans det ska bli mysigt att träffa henne. Verkligen länge sen. :-)

Tvättar massa kläder vilket gör mig galen och kall på händerna för kläderna är våta och kalla. Jag har lekt i snön med Theo. Shiiii fick jag med mitt vår pridikande. HAHAHAHA Här är det alltså snö IGEN!

so long mina vänner!

Mille, mirre, moj. Miriam

En ovanlig Tisdag!

HAllo again....

Tog mig tillslut in till stan. Träffade Maja, en ny kompis som jag hittat, eller hon hittade väl mig snarare. Vi fikade, pratatde på om erfarenheter från stuttis livet vilket vi hade ganska samma. Det var trevligt
Sen for jag till julia med sallad bröd och ost i handbagaget. Vi åt, lyssnade på musik.
Vi ska göra en ny mix och ge den till en klubb och se om dom vill ha oss. Ska bli spännande. Håller tummarna. (du måste också)
Sen for jag hem till huset badade barnen åt macka och borstde barnens tänder. Nu sover barnen i barnens sängar och jag facebook spanar och kollar in florida bilder.

Har gått och fått någon dryg förkylning vilket menas: sova med öppen mun, vacknar av att jag äR DÖÖÖDS torr i munnen och måste dricka två glas efter varandra, min näsa rinner och min hals gör ont. Men jag knarkar kamomill te och halstableter. Det går så där om jag ska vara ärlig. Plus att man blir så förbannat kissnödig!

Vilja har flyttat till England denna ovanliga Tisdag hon bor nu på ett campil OMG hur går det för henne. Vet någon?

So long mina vänner <3


en vanlig tisdag!

Har sov morgon och vaknar kl ett.... känns så himla irriterande. Jag hade ju kunnat fixa omkring och haft mig. Men nejdå nu är hela dagen borta.

Au-pair flickan måste alltida vara så himla duktig. Och allt det duktiga är jag lite trött på. Jag vill göra vad jag vill utan att tänka är det här rätt, vad ska dom tänka.
Men egentligen är dom inte väldigt beskyddande utan tycker det är kul att jag är ute och har mig....

En vanlig tisdag menas att: Man vaknar upp tänker hm vad är det för dag idag, Juste Tisdag. Helgen har precis slutat och det är ett himla långt tag tills den nästa kommer och med den känslan tvingar man sig upp... Man duschar och försöker att inte göra det förlänge för jag är redan långt inne på denna vanliga tisdag. Sen hittade jag dig och nu sitter jag här och dödar tid.
Måste jobba med barnen ikväll men vet inte när. Det irriterar mig måste ringer S.

So long! M

I´m Back!

HEJ HEJ!

Nu är jag tillbaka i Stuggi och det känns så skönt. Imorgan ska jag till kristof över helgen det ska bli kul. ser fram emot det.

Florida var awesome.... Totally coool!


RSS 2.0