Om jag kunde så skulle ja.

Var på middag med Familjen, mamma och Kristof. Och det var det värsta. Jag kan inte, jag klarar inte av det. Blir så irriterad på allt bullshit talk och visa hej jag är så bra titta på mig att om jag kunde bara springa där ifrån så skulle jag göra det. Vill också bara ta det easy och relaxed. men det går inte, hela tiden är det nått....

Fan va pissed jag är,..HAHAHAHA

2 veckor senare, betyder bara att:

-Jag är lite LAT, eller mycket LAT

- Att jag tappade insperationen på väg ner för trappan. pga barnskrik, hunger och för mycket kaffe.

- Att jag egentligen tycker att det är roligt att skriva men inte tar mig tid.

-Att jag rusat runt haft ett sjuktbarn och ett gnälligt i en hel vecka

-Att mammie är här och att jag måste ta hand om henne (egentligen en lögn hon kom för 4 dagar sen men det hade varit en bra ursäkt)

- Jag vet aldrig vad jag ska skriva allt låter så himla ointressant. Eller vill ni höra om Väder och tvätttips?


Nu orkar jag inte förklara mig mer.lite trötter

Alltså, SKIT....
Jag hänger inte med längre allt bara försvinner bort och nu är det redan sköna maj välkommen hit till oss igen... Nästa vecka mina vänner spelar jag och Julia på Waggons på lördagen. Det ska bli såååå kul. :-D LÄNGTAR
Denna helg är jobbar helg :-( Jobba jobba, som om det inte var nog! Jag blir lite hispig över att jag jobbar hela tiden. 
Men jag vågar inte säga nått... För jag är en liten kattunge och du ska tycka synd om mig. HAHAHAHAHAH nejdå. jag vill liksom inte hålla på och skapa trubbel och att dom ska tycka jag är dryg. Fast grejen är ju att jag redan tycker att dom är dryga. Så vet inte. :/ Det är svårt nu för tiden.
plus att det regnar lite, men jag är inte bitter


Och man får faktiskt skylla sig lite säljv att man är lite bakfull om man dricker 1,5 liter öl. Det förstår väl varenda människa.


 
Jag är nog lite den där röda typen nu för tiden....  

RSS 2.0