Advent advent advent, idag är det advent!

Men det känns ju inte som det. Sitter och säger det för mig själv. Men det funkar inte. Attjag behöver min mammas lussekatter och vedvärmda glögg för att känna advent/julstämning kan väll inte vara sant.
Jag tänder här med ett ljus och det känns redan mycket bättre...... (försöker jag intala mig)
Skulle jobbat, men behöves inte, med inga folk står man där som en borttappad vante och det är lika bra att du stannar hemma. Så sa min chef absolut inte men nog hade det varit roligt..... hahahaha


Fin advent mina söta!

Ska på middag hos en kompis.... Men inte förens om 2 timmar. Är det okej att äta en macka innan nu då.
jag gör nog det...
Macka med tända ljus är ju inte helt fel... Så får det bli
för att göra detta inlägg lite coolare lägger jag upp en mycket cool bild på 2 mycket coola personer......

Det snurrar i min skalle

Jag serverade hela dagen idag och det helt själv. -En kaffe där en Latte här. -Nej jag ville ha, en stor kaffe. Vad är det för ost, vad heter den där kakan. Har du bonerat två kaffe på bord 12 miri? ÖÖhhhh.......
Hej, Hallo, God dag, Hejdå, Ja varsågod, Oj ursäkta, då gör vi en ny till er (-jävla torrgubbe ta den himla kaffen spelar väl absolut ingenting roll, vill man säga. Men det gör man ju inte)
Ja jag har bonerat rvå kaffe på bord 12 och Ja det är ostkaka. Vaniljglass, Varmchocklad, foccatia och ostmacka, bretzel och liten kaffe, tack. :/
Så när man kommer hem är man så att säga lite tom och trött i huvudet. Men det går bättre, bättre för varje dag.
Skulle dricka glüwein idag, men jag är spagetti trött och vilar mig i stället.

Sov gott mina vänner.*güwein är som alkoholglögg, men smakar mycket mer gott och är inte så sött..... ett tips, älskar det.en gubbe på mitt jobb...

som alltid dricker pilsner och röker en liten ciggaret.. Men det han också gör är att han smackar, alltså (smack) Det låter som han går omkring och pussas.... Man måste bara le... (smack) hörs det när man går förbi.... hihihihi!!


helt plötsligtfunkade det....

Provade med min fina väl utvalda musik att igen lägga in på itunes, TRO det eller EJ funka hur lätt och bra som helst... Så jag tar tillbaka alla fula ord och vill här med medela att jag var och tränade idag/nyss.... 10 min cyckla 40 min styrketräninhg och sen 30 min löpning.... OMG helt jätte spagetti trött. men stolt. Nya hurtiga miriam är här för att stanna, eller?
Skit dag på jobbet, men allt kan inte va på toppen.,......:)


En man kom in idag på jobbet, han drack en kaffe och var lite nervös kunde inte sitta still.. Han skulle nämligen snart bli pappa. Han kom tillbaka igen fram emot eftermiddagen kvällen. Men hade redan då druckigt så mycket kaffe tror jag tar mig en ciggarett.... Jag torkade av borden i rökrummet... Ursäkta, har ni druvsaft. Ja sa jag. Då tar jag en sa den snart bli pappa mannen. Och föresten ha en bra dag! Desamma sa jag och önskade lycka till....

klocklan är tjugotre minuter över tolv och här är ekot.

Dricker mitt kaffe och försöker att inte bli förbannad över att min nya upphittade på tvingade musik inte vill fungera.... massa fina låter vill inte öppna sig i itunes. Om detta inte det så kan jag ju inte fixa in dom på min ipod. För jag har ju tagit bort all musik på min ipod. Så har jag alltså ingen musik alls mer. Dåliga gammal musik så klart, men jag är så trött på detta gnatet att jag vill inte lyssna på det mer..... JAG VILL HA NY OCH FRÄSCH MUSIK! vilket jag har men i fel jävla spelare, det va bättre förr då fanns det minsann bara en spelare.
Är säker på att det finns ett sätt man kan typ ändra spelare, så att det blir en ny spelare, och det är säker lätt... och kanske det också helt enkelt är att trycka på en lite grej, men jag vet inte vilken liten grej jag ska trycka på och jag vet inte alls egentligen hur detta ska gå till..... :( FAN också!
vet du?


konstig tidsuppfattning

Var ju på 26-års fest på onsdagen, torsdagen kändes alltså som söndag, så mycket att jag tyckte det var konstigt att bageriet var öppet, det är ju söndag. Men ack nej, och så där har det hållt på och håller fortfarande på. För jag tror fortfarande att det är söndag men det är ju bara lördag och då blir jag ju så glad så glad. För lördag är ju min favorit dag...
Idag har jag varit och tränat. ätit chocklad och bråkat över en jävla salami macka.....


Finfin fredag, trodde ja!

Jo tills min chef ringde och sa, du kommer idag va, kom vid 2 det blir väl bra??? Nja okej sa ja....
Planen var att dra till Frankfurt och kolla in staden och bara njuta och hänga med Julia som är på besök.... Men inte då, jag ska jobba.... Attans amalia också!

Läser om Pippis stapatser på Tyska, hon är så söt att jag skrattar för mig själv!

Pipi i skolan:
Fröken: Så pipi vad blir 7 och 5?
Pippi: Du som är fröken borde väl veta det själv.


pappor och filmfestival

Idag är alla pappors dag. Då måste man koka pappors favorit kaffe och göra pappors favorit frukost, för idag får papporna bestäma.... visst?

Ledig igår, var på provträning på ett gym (träningsvärk) Och överväger om jag ska börja träna, men är rädd,att det inte riktigt går som jag vill. Att jag blir för lat och inte orkar åka dit. Så jag bara betalar fast jag inte går dit. För, I have been there before..... Överläger som sagt.
Massage badade och bastade efter detta så igår var en fin dag, sen åt vi pizza för att kompensera allt det nyttiga och kollade på bio.
Vi har filmfestival här i wiesbaden igår, Vi såg YA (I am) en rysk film väldigt coolt gjord. Men acks så hemsk och tragisk...
Men se den, något helt nytt. De gers hästvagnar i form av blåa bilar och tabbletregnande paraplyer och dårhus med galna människor.....som säger saig heil, när sjuksköterskan kommer in på morgonen..... men också mycket hemska saker.... många dör av för mycket droger och en hund skäller och skäller.... Och den "coola" typen som alla vill vara, han dör, tror ja. Man vet inte så säkert........

Vi har varmt nästan 18 grader, men höst vindarna gör sig tydligt bekanta och snart har vi december, är det inte konstigt?

Jag har alltså gott och fått jobb.....

Hej mina vänner!
Ibland har jag den känslan av att det var så långe sedan ja skrev något. Men det var det kanske inte alls..
Men det har hänt så mycket...
Prova-på-dagen på MedicIn cafet på Beethovenst, gick bra. Dom sa JA och nu har jag ett jobb.
Men attans va tufft det är. Första dagen, (10 timmars arbetsdag) orkade jag knappt gå upp för trapporna till lägenheten. Sen har jag ju också oturen att bo ända längsta, himla högst upp...
Kollegona är trevliga, men så klart stressiga och snabbt ska det gå. Men det måste vara så man antar jag.
Gästerna är pasienter och deras nära och kära. Söta gamla gummor som ler och dricker kaffe med lite extra kalt vatten och gubbar som ler och säger du är ny, er har jag inte sätt förut. Män med lite trötta, bleka ansikten som köper öl i stora lass och kvinnor som kedje röker och sitter och pratar om allt och alla, som finns på våran fina jord.
Och ibland kommer söta små pojkar och köper take away kaffe till mamma och pappa som nog ville ha en stund för sig själva. :) och tortor du må tro att dom kan köpa tårtor, för att glädja upp sinnet och fira att just dom är på besök, "-vi slår på stort och tar två var"

Jag trivs faktiskt, ja gillar att studera männikskor och hitta på vad dom kan ha för ett liv och vad som hänt....

Min fina rosa plånbok är hem hämtad från en inte alls så rolig semester. Hon börjar piggna till nu, hon var lite sur när jag hämtade upp na. Nen när jag fått orning på vart allt skulle ligga och hur allt skulle vara. Måde hon redan mycket bättre.
Försår väl jag det, kan inte va lätt att bli borttappad mitt i stuttgart natten och sen få åka med post till Wiesbaden och sedan få vänta där ännu lite längre tills man blir äntligen upp hämtad, hon måste trott att jag glömt bort na.

Mina kära....
Take care

CIAO!

Arbets-prova-på-dag.....

Jag ska på probearbeit....och jag är lite nervös och det känns jätte läskigt. Men också kul. irrar omkring i lägenheten och försöker komma på vad man ska göra, hitta svarta skor som jag egentligen faktiskt hittat... Allt är ju NEMAS PROBLEMAS..... Klockan 2 ska jag vara där... Det blir nog bra!

Var i går på intervju, och det gick väl sådär, vet inte riktigt. Ja sa inte så mycket för jag trodde han skulle fråga. Men så frågade han inte men som tur var hade jag med mig mitt lebenslauf och då läste han igenom det.....


Min rosa fina plånbok är borta :(


HJÄLP!

RSS 2.0