min kille har mer kontrollbehov än mig, jag ville bara köra pá detta gör att vi brákar om dittenoch datten....

Planerar váran resa och tjafsar om hur det ska bli, jag vill mer chilla och se hur det blir, men detta är nog naivt tycker han och det är det nog förstás men nu kan jag ju inte säga att jag har fel och efter som han planerar sá bra varför ska jag dá lägga mig i? Gud va irriterad man kan vara fast man inte fár,vi är ju olika människor.....

Gár och dricker en öl, dá blir allt mycket bättre, skál!

en liten körsbärsbildjag älskar körsbär :)

Sverigebiljetterhysteri, visum rädsla och sova väldans länge pga ledighet

Sverige biljetten är med mycket om och MEN bokad, det känns skönt, dock en dödande tid pá morgen, och med detta passar det ocksá. Att klämma in att jag gärna sover länge. Jobbar dagar när jag máste gá upp klockan sex är jag  redan lite smá sur kvällen innan och stressar ihjäl mig sá att jag inte kan somna.
Bara för att jag tänker "om du inte somnar nu kan du bara sova 7 timmar, om du inte somnar NU kan du bara sova 6 och en halv" och sá háller det pá... helt sjukt... Och sen somnar jag ju endá. :P
Som sagt, ett tidigt elakt flyg ska ta mig till svealand och det är värt det.... uppe före tuppen och före partymänniskorna kommit hem tidigt, are we talking......

Kollar, söker visa pá internet och vimmlar mig bort i alla möjligheter, man máste tex ha tvá passport-kort med sig, man máste vara ganska rik hela tiden, med sisádär 10000 kr jämt pá kontot.... Och i indonesien thailand och wietnamn, fár man bara hänga i en mánda, hur kan alla vara sá länge i Thailand hela tiden undrar jag, (dum, som jag antagligen är) kan en smart människa snälla berätta det för mig? I dont get it (really sad smile)

Men annars sov jag väldans länge, efter som det är lite min grej pá lediga dagar, och drack mitt kaffe som alla andra morgnar. Ska nu införskaffa mig asiatiskmat, med snabbnudlar inräknat... Sen ska jag sätta mig i en park och njuta och lukta pá sista sommardagarna, eller kommer detta fortsätta, detta fina varma? Jag hoppas men nágon optemist är jag ju egentligen inte....


med kramar frán en tjej som inte duschar föra tre pá sin lediga dag, borde inte besökas alltsá :D

söndags bakfyllan, oh ingen stuttgart resa...

SHOT KVÄLLEN var as rolig, länge sedan haft sá himla kul. Drack massa shots. oh men bakfyllan var mega stor pá söndagen, herre gud, inte nádigt. Men tro det eller ej det var värt det.


Hade planer pá att áka till fina stuttgart, men det blir inget av med det... Svin dyrt, 75 € fram och tillnaka... hur svindyrt är inte det, det gár jag inte med pá. deprimerande dock att jag inte kan hänga med mina mädels :)


gonatt er fina


shot kväll.

Taro fyller ár och det ska riktigt festas.... längtar, drar dit om en stund.... :)

Nágot specielt med fredag. Man är lite mer glad liksom.

Sovmorgon ända till 10, men gick upp kvart i till och med, mitt hárda liv bankar i mitt huvud och säger nu har du väl försovit dig dumming. Kollar pá klockan i förskörkelse och ser att klockan äe kavrt i 10. Tänker ska kag gá upp efter som jag redan är vaken eller ska jag sova mina fina dyrbara 15 minuter mer? Idag bara för att det är en sá bra dag (och för att jag gick och la mig klockan 22.31) gár jag upp och njuter av den fina moronen. Vi har varmt och skönt här. Äter toast mackor med ost och salami och en stor kaffe... fin fint!

Igár var det MEGA varmt här 30 grader eller mer i skuggan och jag sprag runt och serverade kaffe och diverse. När nágon i denna hette beställer varm chocklad eller kamomilltee vill jag bra säga, är du dum eller du kommer ju svimma av av hetten... Men in real life ler jag ju bara tillaks och säga gärna... :)

Imorgon ska jag pá 25 árs kalas Gudd det kommer bli fett! :D


där skulle man vart...

God morgon med ögon som inte vill öppna sig!

Sätter pá snozzen pá 10 minuter det är min melodi, sá att jag efter 10 minuter är ännu mer trött än var jag var innan. Men det gör ingenting, tanken att jag sovit lite till gör mig glad och med halv öppna ögon snubblar jag iväg till duschen. Inte förens kaffet är upp druckiget och smörgásen upp äten. Dá kan jag tänka. Dá är jag vaken... Sen pá jobbet dricker jag en kaffe till för att vara säker pá att det normala koffeindosen är uppnád. Kaffe <3

Fin dag fina människor!

grillade, sura hallon och kantareller lycka

En mycket bra dag. Njöt i fulla drag, át nybakde frallor. ákte iväg till Nero berget och grillade där pá en platá där man ser ut över hela wiesbaden. Solen stekte och fast jag inte lág och stekte blev jag solbrände endá, vilket inte är sá konstigt pá grund av min vita hy. Där gillades det, tvá olika spätt, ett med squoch och halomi och ett med kalkon och svamp/tomat/lök. Med sallad till och till efterrätt en liten ask hallon, som var dyra och inte söta. Efter som vi efter det behövde mer sötma drog vi in till stan och át glass. Jag köpte Kantareller pá vägen hem. Dom luktar skog och gör mig lycklig....

gud idag hade vi jättefint väder...

Idag var det underbart varmt. Alla var glada pá jobbet och jag svettades ju lite, men jag gillart. :)
Egentligen vill jag sova och bara chilla, men jag missar ju sá mycket dá och jag vill ju inte missa nátt sá därför háller jag mig upp, dricker ett glas vin, kanske en kaffe till och med, sá ska detta nog gá vägen.

Hejdá kämpa pá!

Mándag och jag är uppe till och med tuppen sover....

Kö pá duschen imorse, var tvungen att gá upp klockan 6.00 för att inte messa upp hela dagen (egentligen snozzar jag till 10 över, jag älskar att snozza) Börjar sá himla tidigt idag, sá där jobbigt tidigt att man är lite irriterad och undrar va fan, varför máste jag? Men men, nágon máste ju, och efter som jag inte snozzade sá har jag tid att blogga och dricka kaffe, smörgás med brie och paprika har jag ocksá ätit, en ganska bra start pá en mándag...

en fin fin dag!

wienfest

Alla dricker vin här idag, det är en jätte stor vinfest, och alla är där, jag gár dit med, puss

Koncerten var as cool

Gud vilken kille i loved him, :) bara massa glitter och hela killen hade glitter outfits, i tusen färger, han var sminkad som en clown. :) och dá och dá körde dom en jätte stor konfettibomb. Jag va lycklig när jag gick där ifrán.

trött som en björn, vill vara pigg som en tuff, men jag är nästan aldrig pigg som en tupp :(

Jag har inte det minsta lust...

máste jobba, usch och fy... jag har ingen lust. Sá himla synd att man trots det máste. klockan är 06:35 och ingen normal människa (nästan) är upp alla sover sött i sina sängar (skulle jag ocksá göra) Idag är det fin fredag, Netti bjuder pá middag och massa folk kommer hit. det blir nog mysigt.  Trött björn, men vill vara pigg som en tupp!

Kocerten igár var sá himla cool. Jag älskar han, riktig cool kille, massa glitter och konfetti hela tiden, hit och dit och bollar och grejer. Han skrattade hela tiden, gud det va super tufft.... Miriam=punklover :)

ha en super fin fd

drar pá punkkoncert, vad har jag där att göra?

Kris syster frágade om jag ville följa med henne pá punk koncert i kväll, the adics heter bandet, ja sa jag varför inte, panik lyssnade och har faktiskt lyssnat in mig ganska bra, berättar senare hur det var, hahahaha jag pá punk koncert, jag känner inte igen mig själv, :)

leidigheten är en underbar páfinning,

njuter av ledighet med att skriva ett brev till min syster... spana pá internet, koka pasta pest, (like old good times) och funderar pá om jag ska iväg och träna, ???? borde, men lusten är liksom inte där, hahahaha what to do, gud ja tror jag tar mig en tur och spänner musklerna... Imorgon börjar det igen med slitandet. Usch och fy, sist dagarna har varit kämpigt... men snart är jag ju fri... :)
Pratade med mitt syskon barn pá skype, han sa kom hem min miriam. hur gulligt är inte det, ville sätta mig pá första bästa flyg och äta hallon med honom.

ha en fin fin dag!

kommer kommer för sent.

HAHAHAHA gud va crazy borde verklig inte sitta här, ville bara säga ha en fin fin dag. ska spana in harrypotter, máte bara jobba 12 timmer först fy sjutton....

puss

Joy division kärlek och thailand biljett....+ biobesök

Kollade precis pá Control Joy Divison filmen som säkert är 3 ár gamal, men som jag nu äntligen fick se.
Den är sá sorglig att jag vara alldeles ledsen när den tog slut, himla tragisk pá nátt sätt. Men värd att se. en mycket fin film, riktigt bra gjort. älskar bilderna och musiken...

Biljetten till Bankok är beställd och jag är lite fattigare, men mycket lyckligare. Skönt att det äntligen är gjort. Nu är det liksom säkert.... (pirrig)

Imorgon, (pinsamt) ska jag se sista filmen frán Harry Potter. Han och jag har växt upp tillsammans pá n´tt vis. Vi väntade och väntatde tills nästa film kom ut och bokade biljetter pá självaste prämieren. Vilja, jag och Heidi, hahaha det var tider det. Känns synd och trákigt att vi inte kan se den sista tillsammans som vi alltid gjort... Men vad ska vi göra át saken det är bara och sitta där och kolla pá spádommarne för sig själv. Gár dit med en stor skara Harry Potter älskare. :)

p.s Nu du julle kan du inte klaga pá att jag inte uppdaterar tillräkligt, 2 pá en och samma dag. BAAHHHM

ligger inne och solen skiner ute....

solen strálar jag muppar här inne i kollar film, gud fár dáligt samvete över soleskenet.... Fin söndag här vill inte att den ska ta slut. Máste stoppa tiden, en liten stund sá jag kan njuta ännu mer......

ha en underbar dag..

Pannkaksfredag och äntligen hemma frán jobbet.

Hemma nu och trött som en trötter. Det bjuds pá pannkakor och jag gillart. Vi ska ha pannkaks kalas och spela siedler. Mysigt, men jag är sá trött att jag är alldeles sur för att jag är trött, men va ska man göra át saken? Kaffe, jutse det hade jag för en sekund glömt. En kopp kaffe blir det. Och dá ska nog detta lösa sig, hur dum kan man bli. Kaffe át folket!
Imorgon F'*'Ä*Ä' jobba. Oh TYPISKT!!!!! men söndag ledig, gud va jag LÄNGTAR!!!!!!! <3
Trevlig kväll!

jag jobbar mig igenom en jobbig vecka, riktigt jobbigt.

Jag gár upp, sätter pá kaffemaskinen, duschar, gör mig en kopp kaffe, sminkar mig. dricker mitt lagom varma kaffe och rusar iväg till jobbet. Pá jobbet springer jag till varje ny gäst och frágar vad dom vill ha. hit och dit dagen láng tills klockan äntligen blir halv sju och jag fár áka hem med buss 15 till schirstenerstrasse där jag gár av och gár ungefär tio minuter tills jag äntligen är hemma. Ringer pá och traskar upp för dom 120 trappsteg tills jag äntligen kommit hem. Och sá är det varje dag, nästan utan undantag...
Allt gár pá rutin och av sig själv, sá att jag inte behöver tänka mer... Är det inte unerligt hur det kan gá? Och inte är jag specielt förvánad häller. i like it.
Det är liksom som det är. Och när nágon skulle göra nágot annat eller tex att kaffe skulle vara slut dá vet jag att denna dag kommer vara lite mer jobbig än alla andra jobbiga dagar.
men sá máste det ju ocksá vara... Man kan ju inte ha det bra hela tiden. Dá skulle man ju inte märka hur bra det ibland är.
Och det bästa av allt är att jag i mitten av september slutar jobba pá mitt bistro. Det ser jag framemot och räknar dagarna tills jag kan säga, ha ett bra liv jag drar nu... hahaha

Trött och slumrig.

hejdá.

RSS 2.0