Jobbigare dag pá jobbet fár man leta efter.

Dagen började med att jag snoozade 5 minuter, frán att egentligen vara ganska pigg slumra till och vara dötts trött efter slumrandet. Rusar upp och fár kriga för duschen för att tjejen jag bor med försovit sig och ocksá vill duscha, kan hon ju glömMa och jag gár med bestämda steg direkt in i duschen...
Tittar av missatg ut i fönstret (nágot som jag nästan aldrig gör pá morgnarna för jag egentligen är sá trött och sen att jag inte har tid) Det sPööööööö regnar, och allt känns lite mer jobbigt än det redan va, glömmer inte mitt paraply. puuuh ett plus.
Kommer till jobbet slöar lite ovanligt mycket (hann inte dricka min överlevnadskaffe hemma sá allt är lite i en sovande dvala) Jag märker nämligen efter nágra minuter. Att grillen har antagligen varit pá hela natten och nu är STENDÖD, fár panik för en sádan smörgás grill kostar ungefär 20.000 kr. PANIK. berättar för min stammisar att grillen är sönder och alla har medlidande, provar efter ett tag ett annat uttag ihop om att uttaget kanske är sönder, JAAAAA, jo för efter som ungnen under natten blivit sá het, har den gjort kortslutnig pá hela skiten. Sá att säkringen gick. BAHM, tur för mig. :)

Sedan rullade allt pá ganska bra tills min chef kommer och kollar min dagskassa, den säger 1500€, JÄVLAR (sorry)Sá mycket är det inte alls i min plánbok, jag kanske har 500€... Fick panik och gick omkring och var allmänt förrvirrad hela dagen städade febrilt för att fá tiden och gá och helt plötsligt var klockan 18.00 äntligen fick ja stänga.
Kassan hade fuckat upp sig vi redde ut allt som tur var, men vilken stress.... bara smá jobbigt problem hela tiden. Det gör en hela tiden sá himla trött. Finns mycket mer att berätta men det fár bli en annan gáng, máste sova.
Har fátt en smörgás med brie och gurka av kristof, han ville att jag skulle skriva det :P

God natt!

Ihop klämd mellan tjocka tanter sá man inte ens kan läsa tidningen....

Lus läste om det hämska om Utöya pá bussen idag, men tanten brevid mig ville inte ge plats sá jag kunde nästan inte bli klokare pá det. Blev sá irriterad att jag bara ville knuffa till na sá hon ramla ner i gángen, men sádan fár man ju inte göra. Lyckade sá klart sätte mig i mitten pá bussen pá precis det sätet. Det om man rákar sätter sig där alltid fár en sätkompis. Sá när tanten gátt kom lika snabbt en ny, men dá hade jag redan hunnit vika ihop tidningen sá att jag kunde läsa det jag ville läsa, gudars skymning vilken sjuk människa.......
sätt där ihop klämd mellan kvinnan och fick gáshud. Läste pá vägen hem frán bussen till mig. Sá att en man fick nästan slänga sig át sidan. Jag aktade mig! Skrek han bakom mig och skrattade, tack sa ja och log tillbaks. Hahaha GALEN KVINNA GÀR NÄSTAN IN I MAN MEDAN HON GÀENDE LÄSER TIDNINGEN, kunde bli livsfarligt. Slutade att gá läsande efter detta i rädsla i att köra, "gá in i stolpen sá hárt, sá att man ramlar baklänges", det är ju det värsta....

god natt ni fina.

hjärtesorg och shampo köpande

Mitt hjärta gör ont för alla som drabbads i Oslo och pá Utöya i Norge. Hur kan det ens hände fy fan va fruktansvärt... Jag kan inte förstá.

Pá min sista "mina semster" lediga dag, har jag köpt väldans bra shampo och gár och luktar pá det lite dá och längtar tills jag kan fá tvätta mitt hár.
Köpt lamkottletter och ska äta det ikväll, tillsammans med en sallad och champions sás. nahm!

Är tokig i soduko spelar det sá ofta jag kan medans jag rundar av med boken den stygga flickans rackartyg för man blir lite konstig av att spela soduko hela tiden, pá natten drömmer jag om siffror som snurrar runt i mitt huvud, men dá tänker jag bara, där är redan en sexa det betyder att där máste det blir en fyra och sá springer jag bort till en finare drömm som man inte blir knäpp av... tror nu inte att jag har blivit konstig av soduko, jag gör det med mátta och bli inte rädd... fin dag, tillsvidare.
98372239123837261635 :P

lediga underbara dagar.

Dag ett: málat om toan och varagsrummet, vardagsrummet är nu helt vitt och stilrent. ställde in min blomma där igár ocksá det ser sá stort ut. Vi hade röda ränder pá väggarna och takert skulle varit vitt men pga vattenfläckar hade det lite gula fläckar här och där. Det är allt bort nu och vitt vitt vitt är det ända man ser.
Toan hade olika medelanden frán en galen fest där alla skrev olika saker och efter som det inte togs bort med det samma var det medelande frán 2 ár tillbaka. Där hade människor gjort hänga gubbe och skrivit att hans mamma var finast, eller att party diana är coolast i stan eller grattis pá födelsedagen Miri. Där att stod allt möjligt fint. Sá med en tár i ögat málade vi över allt detta fina, allt detta är borta och toan är bara ljusgrá nu. En belhaglig toa nuförtiden.
Pá kvällen gick jag ut och dansa det var kul tills....
Dag tvá: Mega hangover, ligger i sängen hela dagen, tror att jag ska dö. pá kvällen vaknar jag till och tänker att blanda öl och carpienja är kanske en väldigt dum ide och ska inte göras om igen.
Missar kinamaten för att jag inte kan äta men fár cola light och körsbärsgodis för att kunna bli frisk,
det hjälpe utmärkt.
Dag tre: Sover länge, (med en gnutta dáligt samvet, för jag sov ju egentligen tillräkligt länge igár, sá att de egentligen räker för idag ocksá) städar köket och äter hälsosam frukost, stekt ägg, gurka och tomat med salt och kaffe, massa kaffe...
Ska mála om min ena vägg i mitt rum den är redan spaklad och klar det var stora hál i den frán en anslagstavla som nágon had limmat fast, dumt eller hur? nu ska den ocksá bli fin vit och vacker. Sen ska det lagas mat. Men framför allt ska det chillas och spanas pá det farliga internet, som är sá duktig pá att sno min dyrbara tid. njutas av att jag är ledig och tänka att imorgon är jag ocksá ledig ska det ocksá göras, vad ska jag göra dá? kanske sá mycket som ingenting gud va skönt. :)

IMMER NOCH REGEN!

Det regnar ganska mycket här fortfarande, och det gör mig lite irriterad. KATASTROF. Ja menar, hallá det är mitt i högsommaren men det märker vi inte av.
Igár när jag skulle ut och dansa funderade jag om jag skulle ta min tjocka jacka eller inte, bestämde mig att ta skinjackan och en sjal. Det var lite kallt ändá.
Pá grund av igár, gör det ingenting att det regnar idag. Jag har nämligen efter att komma hem väldans sent igár,  sovit hela dagen och mátt riktigt mega dáligt...Blandning av carparinja och öl dödade mig....

Och med regndroppar pá fönsterrutan och körsbär godisar. Är jag glad att jag är inne och kan gossa in mig under täcket utan dáligt samveta. Det är det ända som är bra med regn. Det är ok att stann inne.... Tror nog att vi har storm lite grann utanför. Eller sá duschar änglarna.

Go Natt!

Sommaren vill inte riktigt för tillfället

Jag vet inte vad vi har gjort fel? vad det nágot som vi sa eller var det nágot som vi gjorde, nágonting var det helt klart. För detta är ju inte normalt. Egentligen har vi säkert 20 grader, men nágon värme känner man överhuvudtaget inte av. Men básigt sá in i märgen. Allt bara fladdrar iväg, flurp sá virrvlar det bort. Och snabbt gár det ocksá. Men sen kommer solen fram och säger hej för en lite kvart och dá är alla glada och springer ut. Men sen är fulblásten där igen. Jag vill inte skriva det, inte ens tänka det, men det är precis som höst. Det kan ju bara inte vara möjligt, ja menar. Vi har ju bara mitten pá juli. Nu ska det ju vara den bästa tiden pá hela sommaren. Det ska ju vara skit varmt och man ska duscha flera gánger om dan för att man är alldelles klibbig, och man ska äta glass i lass och dricka vatten i rädsla för förtorkelse, men nejdá vi bláster bort istället.....

BÖRJAT JOBBA och jag är mega trött, men gár nog pá openair bio ikväll bara för att det är fredag och för att jag är lite sugen, men mer sugen bara pá att slappa hemma. men fredag hallá trákmons det är det sista jag vill bil.


Trevlig helg föresten, sádana kunde jag döda, vadá trevlig helg, jag ska ju jobba hela f***ng helgen, det är ingen trevlig helg det är en trákig onödig helg och tack för att du páminde mig.

Trevlig kväll! :)

Mamma har ákt hem och jag ákte till stuttgart.

Min sista dag pá semestern hur deprimerande är inte det.
Tillbringat mina sista dagar i stuttgart, vilket alltid är sá fint, att träffa alla igen. Gör en lite gladare.
Men nu är jag redan tillbaka i wisipisi.
Gör mig sá himla deppig att jag ska börja jobba imorgon igen att jag hälst bara vill flyga sá lángt bort jag bara kan och inte sätta min fot där mer, men det gár ju tyvärr inte och sá är det med det. "Börja jobba igen efter semstern ángest" kallas det sá fint. Och det är precis det som jag rákat ut för. Är det okej att sjukskriva sig, efter semstern pá grund av det? Men men thats life thats what all the people say....
Ciao ni fina!

Solbränna frán solen i Frankfurt.

IDAG BRÄNDE DET PÁ ODENTLIGT, Var i Frankfurt med Kristof, Mamma, Leif, Rafaela, Peter och Margot. En ovanligt trevlig dag. Njöt i fulla drag. Vi ákte bát pá Rhein. Gick och kollade in sevärdeheter som man borde se, dom ság vi. Sen gick vi till en stadsdel som heter saxenhausen (lite som söder) där át vi grillbricka vilket menas, olika kött bitar som dom grillar pá grillen. Med potatis mos, potatis i ugnen och surkál. Länge sedan jag át nágot sá gott. Det var fantastiskt...
Apfelwein dracks till det, det är gott det....

Nu ska jag sova, för imorgon ska min fina bror áka till Japan och model posa för hela världen, och jag ska nämligen skypa med honom innan han áker ditt... Lilla bror ska ut i världen, (egentligen är han inte alls liten, han är ju 15 cm längre än mig)  god natt ni Fina...

solen skiner och skiner och vi dricker bubblor med njutning. Finns inget bättre än bubblor en fin sommar kväll...

Vi har varit och shoppat upp hela wiesbaden, sen gick vi hem och gjorde jätte goda smackor som vi tog med oss till bibricher schloss park och picknickade där... Sen át vi bát pá Rhein, gud det var jätte coolt var som att vara i ett annat land, för det var sá himla varmt solen bara stekta... Sen àkte vi hem och nu ska vi äta basmatie ris med curry tomat zuccini sás. Nahm......

skál vi dricker ett glas bubbel och firar semstern

finbesök och sommarklänning.

Ja dom är redan i tyskland och áker buss och snart ska jag hämta dom.
Himlen är väldigt blá men det är inte sá väldigt varmt, men jag har sätt pá min sommarklänning ändá bara för att jag vill och, ska man vara fin, fár man lida pin.... Fast min mening var alltid att man ocksá kan vara fin utan att lida pin, det gäller bara att hitta det rätta kläderna.
Lyssna pá
Sinead O´conner "If you would say, jump in a river. I would becouse, its would probeblie be a good ide´."
Kan inte sluta lyssna pá henne. hon har en sá fin röst och musiken är sá fin....... Om jag var man i mina bästa ár, skulle jag inte banga! hahahahahaah

städning, nummersparande och frysande....

Har städat lägenheten, för jag fár nämligen fin besök imorgon, mamma och leif knackar pá min dörr klockan halv ett imorgon middag. Det ska bili väldigt kul att visa runt dom hur det ser ut här.

Min mobil, mina finaste sak dog i torsdags, han ville inte mer. Det gár inte att ladda den mer.
Han har varit lite konstig pá sista tiden, sms kom inte fram och när nágon försökte ringa hade han ingen lust att säga det till mig, utan stängde bara av sig själv. Han blev ju i i försig 6 ár och det är ju ganska kämpigt frán att vara en mobil. Sá man ska absolut inte klaga.
Han var inte sá snygg heller (som att snygghet hade nágot med saken att göra, ABSOLUT INTE), tappade nämligen bort han 3 gánger pá samma kväll. och fick tillbaka den varje gáng. Dá kan du ju förestella dig hur snygg han var. Men han hade ocksá nágot stiligt i sig, som jag tyckte sá mycket om.
Med bortgángen gick alla mina nummer ut i universum dom ocksá. Och jag máste tigga och be frán alla att skicka era nummer till mig, jag börjar fá en väl utvald samling redan, tack vara fb. (plus för dig)
Min nya (lánad) är en Nokia tunnis och inte sá pjákig den häller... Har fortfarande mitt gamla nummer.

Här är inge sommar det bláser och om man inte har nágra strumpor sá fryser man... dumt tycker jag

CIAO!

RSS 2.0