Väskorna står redo i hallen.

För jag och vilja ska nämligen åka till Barcelona i 6 dagar. så hejdå så länge....

Vi kommer fira våran 19 års dag där, men mest turista och förbättra på spanskan.
Låter inte de som en utmärkt ide´ ? Tycker jag också.
Vi har pratat om de i flera år och nu blir de äntligen av, de känns hur spännande som helst och ag är glad-nervös och blir alldeles pirig är jag tänker på de.
Har packat antagligen alldeles för mycket, men man vill ju vara på den säkra sidan.
Tar med allt jag skulle tänkas behöva skulle nog egentligen kunna vara borta i en månad.
Men vadå då man kanske saknar något som man absolut verkligen vill ha om man inte tar med sig ett säkert föråd.
Jag menar, annars kanske man står där och stirrar in i garderoben och hittar varken ut eller in.
Och de är inte roligt.
Puss på er!


Lägenheter....

Om en och en halv månad måste vi flytta för då river dom våran lägenhet. De känns ganska drygt, men var och kollade på en lägenhet idag. mitt i vällingby, jag hoppas de den blir min, jaja puss och hej!

skrivar glädje!

Varje morgon vaknar jag och tänker idag väljer jag någon. Detta är ännu ett litet smakprov från de ända som finns i mitt huvud nuför tiden och DE ÄR JAG INTE STÅLT ÖVER... premiären gick bra,  men nu känner jag mig liksom alltså liksom ganska nöjd. Fast jag tycker om de de gör jag men de är som de fattas ett ben!
HAHAHAH jag vill egentligen bara sluta skolan och göra slut på allt lidande. Men de går liksom inte. De är bara att sitta där tidigt om morgonen i klart väder och stirra på sina felsteg som liksom svajar ut från kroppen från en så här (illustrerar) Och man kan inte såga av dom Nymse, jag har försökt. De är trådarna Nymse.
Nu förstår du säker ingenting, men de är inte meningen heller, jag menar. Man kan ju inte hänga med i svängarna jämt. De förstår väl var ända människa!

Jag heter Nymse och jag har precis blivit lämnad av min fäst man sen ett helt år - Och så träffa jag min vän Tjutberg, vi satt på en bänk - och han berätta om en massa trådar. Han smekte min kind och bara att sitta på en bänk jag menar vad är de för liv man lever?Min drömprins och hans drömprinsessa!                                 Ankan och Martiiiiin! ena riktiga ena!


  Vilja- lis- varför kan jag inte få in i mitt huvud att ett bord har fyra ben inte tre, utan fyra.
De måste vara nått fel i huvud på mig. ERKÄNN!

Genrepet gick väl sådär, men genrep är väl till för att gå åt skogen eller?

När jag gick till bussen i rask takt och närstan kommit fram och för att inte spara på detaljerna var jag liksom vid genvägen mellan buskar och runda hus. Då kommer jag på mig själv, att säga mina repliker viskande... HAhah de är så sjukt och så fort någon säger något så asosierar jag till något i våran pjäs.
Genrepet idag gick sådär, men de är väl de som är meningen. eller hur?? Jag längtar tills imorgon nog för att jag är nervös som en stekt höna men de blir nog bra. 
De är bara att gilla läget, ja menar att sitta på en bänk vad är de för liv man lever?
P.s gå in på viljas blogg drippdropp.blogg.se du kommer skratta ihjäl dig min gode vän.... takecare/M

RSS 2.0