Bror och Jag <3


 

I sommras, när de var varmt och man kunde gå i T-shirt. De var tider. De är så långt till  nästa sommaren.

Hedemora, gamla vän...

Jag blir alltid glad och lung när jag går av tåget i Hedemora. Bort från alla tunnelbanor och springande människor  på centralen. Men efter ca tre dagar längtar jag tillbaka till tunnelbanaorna Jag var en timme förtid imorse så gick till donken och köpte kaffe och dubbelcheesburgare. Den var ingen god, ingen big deal, vadå.. blev besviken.
När jag kom till Stationen i Hedemora kom Rose (Syster) och Johan (Hennes kille) Och hämtatde mig med deras nya fina bil. :D Sen fick jag gröt av Rose, som jag inte kunde äta upp, hon bara skratta och förstod att jag inte tyckte om så då fick jag macka istället, dålig egenskap. Jag kan verkligen inte äta upp när jag inte tycker om, något jag måste öva på.  mysigt att träffa Rose och Johan igen.

Snart ska jag gå till Nina, gud va länge sen de var jag träffa henne. Ska bli kul. (smile)
Skrev ett långt fint inlägg med massa kärlek nyss, men de bara försvann. Jäkligt synd. Men thats life

Blev jätte sugen på gåå på en Galen grymt cool halloween fest, men jag känner inte någon som ska ha någon. JObbigt för mig.. Igår hade jag spontan fest hemma hos mig, med Madde och Aron vi drack groggar och chips och godis och korv med bröd. De va mysigt, men efter att Aron gått hem blev vi såå trötta att vi var tvungna att gå och lägga oss. Lagom glamigt.
 Imorgon ska vi gröpa en pumpa och så har vi köpt as läskiga plastspindlar så lite halloween mys blir de nog.

Här är de snö och blåsigt, mörkt och blött. Men de gör ingenting för imorgon kommer mamma hem och Julle och Leif och jag har saknat dom så de blir nog bra.

Lyssnar på Bob dylan, vilken man!


En och en halv dag kvar tills vi ses igen baby!

halva dagen har gått och här sitter jag.

Igår var jag ute med vänner, de va väldigt lyckat, förutom att halva gänget ville dra och resten ville stanna. Drygt jag blev nått mitt emellan. och när jag väl bestämt mig att åka till dem andra hade tuben slutat gå. snopet kallar jag de. Så fick dra tillbaka igen. Som tur var jag inte väldigt full så jag hittade tillbaks iallfall. Nu sitter jag i min soffa och undra vart dagen tog vägen. De är så jobbigt när man kollar på klockan och ser att de gått flea timmar utan att man egentligen gjort någonting. Ska förbi jobbet idag och hämta lite saker, sen ska jag handla lite saker inne i stan.
puss!

jag drömmer om symaskiner och hur man syr dragkedjor!! är de normalt?

hejsan hoppsan i stugan
jag syr och syr, och de känns äntligen som de börjar  arta sig. Jackan är i stort sätt klar måste bara sy upp muddarna för hand.och på min blus ska jag sy på knapphål och  ena delen av krage. Åhh du annar inte hur lättad jag känner mig. En månade kvar jag längtar tills de är över.

Patrik jag saknar dig, hur mkt som helst!  <3

Wollmars är så mysigt!

Igår var jag, Adam och Aron och drack öl på wollmars. massa öl, så när vi kom till Ragnar var vi ganska väldans glada. de var en mysig kväll. Men nu är jag jätte pank, typiskt!

Jobbat idag, de var en sådan dag när man undrar va fan man gör där. Och om de verkligen är värt de... Men man ska inte hålla på. För  vissa dagar är de riktigt skojigt att jobba, så jag vet inte ja.
Nej nu ska jag äta,
hugs!

De var någonting om att skriva något roligt i min blogg...

Men jäklar, jag kommer inte ihåg. HAHAH, typiskt hade värsta ide´n , men jäklar don´t remember.  Nu tänker du men hallå varför skriver hon de tänker du. Tanken var väl egentligen inte tänkt att tänkas...

Idag bjöd skolan på modern dans på dans museumet, och de var de galnaste jag sätt. Såå hemskt. Jag brukar gilla att kolla på dans, men detta, shit jag led verkligen. hela grejen med att vara så modern gör mig lite besvärad.. gamla tanter som vifftar med brösten, inte okej! Idag har jag och patrik kollat på lägenhet, de ligger löst. Men de skulle va mysigt.

Höstlovet är efterlängtat, men de ligger en slags ångestladdad känsla i luften. Mitt projekt gör mig knäsvag och jag vill bara skita i det. Puss och kram jan banan.

ibland vill jag cykla till månen och kolla hur jorden ser ut upp i från.

Jag har alltid haft en dröm att få åka till månen och hoppa sådär som man kan i rymden. Men inte så att de blir läskigt utan bara sådär lagom. HAHAH

Idag har jag pluggat matte med vilja, ätit mat med julle och sytt lite på min jacka, sen gick jag till Ica och köpte en rosa tandborste. Jag fattar inte när mitt liv blev så intressant. I LÖÖÖVE it!

Hugs!

Skriver om färger, är hungrig och egentligen vill jag bara vara.

De är tur att man har så mycket för sig hela tiden, för jag är ju så jävla energis och fantasifull. Önskar jag kunde säge de någon gång. Skryta och säga att. Va fan sorry, måste hem och fixa, har så mycket bättre grejer för mig. Men mitt stora problem är att jag gillar bäst att bara vara. Bara sitta och kolla på Tv. Gå promenad, kolla i affärer eller bara  prata om ditt an och dattan. Och jag har äntligen fått tillbaka mitt. Vill fika varje dag begär. Men efter som jag inte har råd med fikerierna, blir de lite av en fest när jag faktiskt fikar. Nej, tacka vet jag att bara vara hemma med patrik och bara mysa och prata om roliga och konstiga saker. Eller när jag och Julle lagar mat och kollar på Tv, I love it!
Men de beror nog på att jag inte gör de så ofta, för de är ju lite av en vanesak. Sitter man hemma varje dag blir de ju trisst  de också till slut...
De här blir invecklat. Men nu har jag iallfall skrivit av mig.

P.s Satskortet bränner i min plånbok endast använt en gång denna månad, usch switch och pang, dåligt... Men jag har inte kunnat. :-(

Patrik min älskling, ever and ever!

va är grejen med att alltid vara så pepp och på?

Fredag= fest!
Är de inte så, eller? Och nu råkar de vara så att jag är trött och inte vill, men då blir man plötsligt tråkmåns och trisstkärring. Vadå måste man vara pepp och vilja parta jämt? Och nu är man plötsligt tråkig. Ahhh blir faktiskt gansk irriterad. Nu menar jag inte att detta hände mig. juste denna perfekta fest fredag, men för vissa är de så, att vänner överger om man inte går på tre fester i rad. Va är grejen med de? Ja kan tycka att de är jätte kul att festa, men efter att ha gjort de kanske två helg efter varandra, blir de liksom ganska tråkigt, jag ser inte tjusningen i det. Och hela grejen med att vara aspackad varje helg skrämmer mig. Man kan ju inte må bra som människa om man gör de. ingen nämnd ingen klämd.
 Tro nu inte att jag är tråkkärringen bara för att jag tar upp detta. Jag tycker bara inte man ska behandlas olika, bara för att man inte är sugen eller tycker det är kul att festa dagarna i ända...

Skål!


egentligen borde man stanna hemma när de regnar

När jag gick hem ifrån imorse spöregnade de. Så jag var tvungen att springa tillbaka för att hämta mitt paraply.  när jag kom till spånga fick ja vänta på bussen hur länge som helst , men som tur var hade jag mitt paraply. :-D
Idag fick jag åka hem för jag tror jag har fått bihåleinflamation. Jätte jobbigt och de gör ont, (tyck synd om mig)

börjar bli klar med min kollektion och de känns sjukt skönt. <3
korta inlägg, jag vet. men ja är typen som tycker de börjar bli tråkigt att läsa en längre bloggtext.

Ett år med Patrik. <3

Igår den 12/10 var de ett år sedan jag och Patrik blev tillsammans, de känns ganska märkligt men inte på ett negativt sätt bara roligt. du är helt fantastisk baby och jag älskar dig så mycket. Jag hade en jätte trevlig kväll. Först var vi på choklad mässan, sen gick vi på asiskresturang och åt massa mat och drack vin, sen gick vi och drack kaffe och sedan blev de bio. En helt perfekt kväll.
Idag var de kalabalik på skolan. 300 kr blev stulna och jag blev jätte upprörd. kanske överreagerade, men är de något som jag hatar. Så är de när saker blir stulna och när människor som känner varandra gör de. DE ÄR FAN INTE OKEJ!

Har varit hos Ulla och fått ansiktsmassage hur skönt som helst. :-)  Nu ska jag sova... Iallfall om en stund.
God natt, hälsa John Blund ( jag var jätte rädd för honom när jag var lite)
Men de var nog bara en knas grej jag hade för mig, han är ju jätte söt ju, och va snäll han ser ut. de ska bli roligt att träffa han i mina drömmar. :-D

 

små mulliga killar från Liverpol.

Åhh The wombats var skit bra...
Jag såg dom med Aron och Micke igår på Debaser, medis. Och de var precis som de ska vara. Dricka cider prata och sen lyssna på dom och som,som vanligt  väntandes i mer än 2 timmar, men de hör till. De är sådant man får ta. Dom är ju "kända" dom får göra vad dom vill. Nästan gång jag är på konsert ska ja tvinga alla att gå hem så fort artisterna, bara är 2 min försenade. Kanske inte, men ändå. de är inte ok. Men egentligenär de inte hela världen. 

Micke fick förfrågan båda om han hade könssjukdom och om han skulle kunna tänka sig att knulla. Och till svar på båda dessa frågor kom de nog inget från hans läppar, tror ja iallafall inte. Han kom nog i chock. :-D
 ALLT kan hända på debaser.
 För att inte tala om Bartendern hon var en riktig fitta. Otrevlig och arrogant. :-) nog med de.. De var en trevlig kväll.




Galna killar, droppande av svätt, men skriksjunga de kan dom, riktigt bra också. Och så musiken, ack musiken.

Dagarna rusar förbi

Nu är de oktober och hösten är redan här. Sommarn och juli, värme och bada varje dag vart tog vägen? Ne nu är de kalt och frostigt på bilrutorna och alla som väntar på bussen fryser jätte mycket. De är konstigt vad tiden går. Men jag har redan tagit fram vinter jackan och provat den, och så illa känns de faktiskt inte. och halsenduken är inte så illa den häller. Vi ska nog överleva en höst och en vinter till. De är ju mysigt vet ja!

Imorgon har jag Fysik prov, antagligen sista gången jag kommer komma i närheten av fysikens konstigheter igen, de känns skönt, men man vet ju aldrig. Jag kanske får för mig att jag typ blir värsta fysikkvinnan. Som kan och vet hur man dela upp en atomer. Och att kärnfysik är de som är inne i en atom. Nej man vet ju aldrig.

På fredag är det  matteprov men de får jag kämpa lite mer med det,  innan jag kan säga att de är över... 
 De är skrämande att allt snart är över.. men mäst skönt.

Nu kollar jag på thats 70´s show så jag har inte tid med sånt här...



Matte gör att jag vill städa hela lägenheten

De är konstigt de där, att så fort jag ska göra läxan. Och oftast då de är matte läxan. Så kommer jag på att jag ska fixa massa saker, börja tvättta, diska eller typ damsuga upp tre brödsmulor, för att de plötsligt irriterar mig. (något som jag absolut skulle strunta i när jag t,e.x ska kolla på tv eller kolla facen) eller något sådan väldigt givande och roligt. De är också så att jag kan sitta och stirra på pappret och sedan komma på att jag tänkt på något helt annat i flera minuter, de händer ofta mig. Jag är nog ganska knasig. 
Skulle träna idag, men känner mig forfarande kraslig, ska jag aldrig bli bra? På torsdag ska jag se The wombats på debaser, medis. De blir grymt kul ser jag fram emot. :-D Har inte lyssnat på dom specielt mycket, kanske en månad, men själva saken att gå på konsert. Gör mig aldelles pirrig och tanken att just alla männikor som trängs framför är där  för samma ändamål och spänningen som ligger i luften är de något alldeles extra med.  

Nu ska jag  och min kära bror laga mat.
 

Pussiluss!    

Vad är de för specielt med färgen grå?

Hedemora

Idag har jag skrivit hela dagen. Och de går ska jag va ärlig inte så bra. Ska skriva om vad färgerna har för betydelse och vad dom förkippas med, men va är de för specielt med grå för utom att regnmålnen är de och elefanter?
De känns som jag aldrig ska bli klar, men man ska inte deppa för det. Jag tog mig en tur till Erikshjälpen de är en second hand affär som vi har här i hedemora, den är bara öppen på lördagar och onsdagar så då är de fest. Hittade massa bra saker. En klocka från long ago som man skruvar upp, kanske inte den bästa med grymt snygg, en väska och dragskedjor, olika band av de slag och grytlappar som var jätte fina (börjar bli tant jag vet) och en present till patrik som är jätte fin. :) träffade vilja och Nina där en snabbis de var väldigt trevligt, dom är så söta! Mamma, Rose och Johan kom också in, värsta kafferepet.

Min kollektion går de sådär med, men ja ger inte upp. HAHAH försöker va lite posetiv.

Patrik <3 du va så söt imorse när du ringde! fast ja va jätte trött och kanske inte visade de så blev ja väldigt glad.

RSS 2.0