london is calling, im exccasted, but dont care.

Jag har inte tid och sova, hur sjukt är inte det, super trött, tog en powernapp och hoppas pá att det hjälper. London resan började jättekonstigt, allt gick lite krongligt och trögt, men när vi äntligen hittade adam efter lite om och men och väntande vid fel hállplats har vi bara haft det underbart. För utom att min väska blev duscha av öl pá en restutant där vi át lunch. Men det gör den bara ännu mer unik.. Thats life.

checkar out london natten och hoppas att jag inte somnar pá en stol av utmattning utan, dansar lagom länge och sedan vaknar lagom pigg... Have to see everything.

Polisbilarna dom pipper sá högt här sá man fár en chock lite dá och dá.....


hejdá mina vänner

tar mig en tur ut i världen...

först Stuttgart, ska kolla in julias fina nya längenhet. grillas ska det förhoppningsvis, eller pannkaksstekas. Kan det bli bättre?
Och imorgon ber jag och Ana oss av mot kallare bredgrader, regnbreddgrader? London nämnligen. Ska bli skit kul, ja längtar. Adam bor ju där, om vi hittar pá han i vilmlet, man vet ju aldrig. Har málat naglarna svarta sá jag är super berädd.

Bye bye!

Idag ska jag vara duktig. städas ska det. och sen ska jag ät pizza...

uppe med tuppen för att jag är lite rädd att jag ska sova bort min dyrbara tid. min aupair mamma sa alltid att hur kan du sova sá länge jag hade kunnat läsa ut en hel bok medan du bara sov... Sá jag möttes pá mitten och gick upp halv 10. Man ska ju heller inte överdriva. Máste städa rummet. det ä verkligen dags. Sen ska jag möta upp kristof och äta pizza, pá honoms univeritet finns nämligen pizza för 2 €... máste kollas in.
ciao

this is the time

lyssnar och lyssnar pá this is the time med John Maus. Är rädd att jag ska lyssna sönder han, lalalalalalala......

ledig idag dricker kaffe i sängen och macka med salami och ost... lalalalalallaala

http://www.youtube.com/watch?v=6jlFATPH-Ck&feature=player_embedded

gud ja blir sá trött...vill bara krypa ner i ett hál och ligga där och trängas ett tag.

Riktigt opepp pá det mästa för tiden. Det láter sá himla deppigt att skriva det och det är sá dumt att jag gör det.
Men just nu är det riktigt deppigt. Hela Wiesbaden háller pá att blása iväg. Det regnar minst 2 gánger per dag. Jag jobbar jätte mycket för tiden och den ända gángen ja vill ha ledig dá gár det inte för hela jävla jobbet precis dá ska áka bort just pá denna himla dagen dá det var planerat att jag skulle ligga hemma i min säng och vara bakfull SJUTTON ocksá.

pannkakor och människor som inte förstár.....

Kritsof gör Pannkakor, finns inte bättre. vet du vad jag menar när jag säger jag kan inte äte mer, men jag skulle sá gärna kunna äta hundra till... Han kan göra pannkakor den grabben.....

Människorna pá jobbet stressar pá och fattar inte när man säga att vi inte serverar öl. Utan börjar argumentera och det gör en sá himla trött. Att man bara vill skricka, fattar du ingenting Kvinna...

Det är spöregnat riktigt mycket här idag... det är nästan lite magiskt vad det kan regna här... det riktigt ordagrand öser ner, som om nágon skulle vatta ner pá oss....


CIAO!

Planerar min framtid, drar nog pá en jäkla resa.

kollar in hur det funker med flyg till Bankok, planen är asien, australien, new zeland och vietnam. herre gud jag längtar sá ja nästan dör lite....... 
här var det fin väder ända tills ja kom hem och drack min andra kopp kaffe dá öste regnet ner. tur för mig.

sol eller regn, vi säger sol.

ledig idag och dá tog ja chansen att sova i 11 timmar och sen ligga kvar i sängen i nästan en timme till. Jag är lite chill beroende pá sista tiden tror ja. Kan man ha chill abstinens, för att man chillar för lite?
Ska lägga mig i en park och läsa en bok med Kris. Hoppas bara att de moln som är pá himlen inte vill regna pá oss.... Jag inbilar mig att sá fort vi ska ut i parken dá försvinner alla moln och det blir jätte varmt, SNÄLLA.

Min nya fina vita lilla dator älskar jag. :)


Farlia tomater och nattmörker....

bilarna rusar utanför fönstret, natten är redan här, jag spanar pa facebook och kan inte lata bli att söka pa människor som jag egentligen inte känner, men enda vill ha koll pa. Det är inte helt normalt jag vet.... men det är nog ett daligt betende som jag har, kan inte ändra mig pa den fronten....

kollade pa nyheterna om detta farliga virus som härjar i Tykland. Dom visade hur sjuka människor kan bli, jag kunde inte äta upp mina tomater pa talriken, men efter en stund av tittande, märkte jag inte att jag at upp min tomat, sa om jag inte är vid liv imorgon vet ni vad som hände...... usch ve och fasa.
Men men.... jag tänker, att ska man va rädd för allt här i världen. Kan man ju inte mer ga ut i rädslan att man ska ramla ner för trappen och bryta sin nacke och dö, sa jag at upp min tomat i ren protest........

det är inget att göra at det, det bara att sitta här och titta pa stjärnorna.

Varför kan man inte bara bo runt hörnen till alla som man tycker om.... Vill hälsa pa stuttgart girlsen och mamma pa samma helg.

Egentligen är det ju mitt eget fel, att jag drar till Tyskland. Stannar här och träffar massa fina människor som man vill hälsa pa. Tur att man inte är trakig....

hennes röda skor matchade med honoms röda halsduk, jag fragade mig varför han hade halsduk i 25 graders hetta?

Nu är det juni och här är det kvavt... Man vet knappt vad man ska ta vägen. Ska man vara inne eller ute, Varme ärdet tokvarmt, men inne star lufen still... WHAT TO DO???
Sverige var underbart. Gud ville inte aka hem. Kunde stanna nycket längre. Känns kämpigt att börja jobba igen. Men om tre veckor har jag ju semester igen. Man ska inte klaga.
dricker frukt te och salta nöätter och har det ganska bra faktiskt!
Ny dator paväg. :D

RSS 2.0