Doktorn sa att...

Världen är bra konstig. Var hos doktorn idag för att fråga varför ja ofta är så trött och varför jag fortfarande är förkyld sedan ingen aning..... Han pratade på och jag förstod nog nästan allt med lite små förklarningar här och där..... Mitt hjärta har ett kontigt ljud och min mage måste jag också kolla... Ska dit på lördag, helt förvånad. Jag är ju super kvinnan!!!! Hahahaha, vilket skämt.
Sjukskriven till på söndag. Ska chilla....och bli frisk....


god natt mina vänner

Facebook är ju galnaste

Fick se på facebook att en kompis ska bli pappa, fick se på facebook att någon klippt sitt hår, fick se på facebook att någon varit på semester och osv. mm.
Allt får man reda på, där står allt. Man kanske vill men inte borde veta, där står också allt man inte alls vill veta men ändå får med sig. Herre gud det gör mig lite förvirrad. och rädd... hur ska detta sluta!??

Varit hos Tandläkaren och kollat upp. Hon stack in någon galen vass grej som gjorde ont och jag låg i denna konstiga stol och önskade att jag begann mig någon annans stans.... En annan ort, på en annan plats. Eller bara utanför denna tandläkar stol. Men man vill ju inte vara messen och säga hej ska vi ta en paus det gör så ont. Så i stället höll ja ut och det blev ju ett slut på elendet där också bara jag väntade lite....

På fredag beger jag mig av till Stuttgart och kollar in hur dom har det.
Det ska firas och det ska drickas öl.
Vårblommorna blommor för fullt.... det är fint här. Fåglarna kvittrar och vår vår vår..

Fin Torsdag. ska gå och jobba om en timme....

Ciao!

Solen skiner, ville sola min näsa, men lagar tomatsoppa istället.

Gud jag skiver ju bara om vad jag äter hela tiden, förlåt för det. Men äta bör man annars dör man är det inte så dom brukar säga... Tomatsoppa står alltså på menyn. Med klosterbröd och gräddfil.

Igår såg ja juno buck en film om vanliga människor. Man kände igen sig ofta och jag log mig egenom hela filmen en fin film värd att se:

http://www.youtube.com/watch?v=aB6bKHGikbw

-I was born in Japan
-You were not!


Har fått en ny chef. Han är bra, men vi har igen dåligt med personal och jag jobbar 6 dagar i veckan. det är ibland ansträngande men det går, antar att man vänjer sig.

Fin lördag ni fina!

Lasagne och Bakfylle poesi!

Nu har Ana tagit tåget tillbaka till Stuttgart och allt är så tyst här.... Hade en rolig helg. Med massa galenskaper och för mycket konsumering av alkohol klarade vi oss ändå igenom ännu en helg. Från att igår tänka att värre kan man inte må, från att idag vakna och tänka, hur fan kan man sova i typ en dag och en natt alltså cirka 20 timmar och andå va trött och seg i huvudet men ändå vara så tacksam att man mår bra igen..... Bakfyllor borde försvinna.... Usch det är ju bara onödigt och elakt!

Men egentligen ganska tur att den finns bakfyllan. För hur mycket skulle man då inte dricka om ingenting hände? Först är det jättebra sedan är det jättedåligt och sen är allt som det borde vara....

Gjorde Lasagne idag och den blev utsökt......
Okej, jag och Kristof gjorde. Jag lade på ost och gjorde beschmelsåsen och lade plattor när det var tur för plattorna att läggas.... Hahahahah
Men det va ganska kul!


GOD NATT mina vänner!

Alkohol far och fly!

alkohol gjorde så jag igår var väldigt glad och skrattade en hel kväll. Men idag morse när jag vaknade trodde jag att jag höll på att dö.........
vet inte vad jag ska säga, var det verkligen värt det?


Hahahahahah

Ikväll kommer Ana :) men jag jobbar till 12 förmodlingen...:(

Min chef öppnar ett nytt cafe´ och efter som vi har för lite personal får jag varsågod och jobba.....
Med chapagne drinkar och flygane buffe´ kan det nog sluta hur som helst. Det återstå att se...

Skulle sova länge och behagligt.... men klockan 10 går kristof upp och börjar röja omkring och fråga om jag vill ha kaffe och då är det ju som det är..... ATTANS!!!! men då har ja samtidigt tid att skriva lite här och det är ju alltid fint

Min personalchef fick sparken igår ingenaning hur detta nu ska sluta. först och främst måste jag kolla upp min semster i maj ja har ju redan flygbiljett. AHHHH måste jag bli rädd nu och tro att det inte går eller kan jag bara chilla... tror ja chillar.... det ordnar sig!
Puss

Sverige biljetter och hysterisk flygbokning kan göra den bästa irriterad.

Jag får alltid lite dåligt självförtroende. När jag ska gör något extra viktigt som har med pengar och internet att göra. Överföra hit och betala där detta dåliga självförtroende inskaffade sig idag också när jag skulle boka min flygbiljett till Svealand.
Plus måste också tilläggas (på tyska)
Men efter många om och men och bakåtklickande senare, har jag nu min flygbiljett och en sten lossnade från mitt hjärta.... Är det inte underbart att veta, att man om inte allt för länge. Ska få flyga iväg i luften och 2 timmar senare vara i ett annat land och där träffa sina nära och kära. Gud va jag längtar!


Här är det vår försesten. Solen skiner med sin fulla kraft så mycket som hon orkar. Ibland försvinner hon och då fryser man som en galning. Men då kommer hon oftast ganska snabbt tillbaaka. Såg på nyheterna att vi kommer få 17 plus grader i helgen.... Hur bra är inte det då?!
Obegripligt att förstå. Men ack så underbart.

Hejsvejs mina vänner och var enda kotte som jag känner.....

vårkänslor och semster nyheter

Hej hå. vad står på?
Ikväll blir det mogwai i Frankfurt. Fick biljetter av kristof i Födelsedags present. Ser framemot det...

Fick också ledig i slutet av maj så då beger jag mig till kallare bredgarader för att fira min stora stora syster som fyller 30 år...

Vi har solsken, lite kalt, men mycket fint.

äter toast och sallad och har det mycket bra......
precis som det ska va....

var älva i fredags. :


ciao!

RSS 2.0